Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Laatste training Oostenrijk geeft uitsluitsel over fitheid Gernot Trauner voor duel met het Nederlands elftal

Laatste update:

Oostenrijk kan dinsdagavond geen beroep doen op Gernot Trauner, zo bevestigt onder meer de NOS. De 32-jarige verdediger viel tijdens het tweede groepsduel met Polen (1-3 winst) geblesseerd uit.

Trauner verscheen maandag niet op de laatste training van Oostenrijk, dat dinsdagavond om 18:00 uur in Berlijn tegen Oranje speelt. Hij kwakkelde in aanloop naar het EK al met zijn fitheid, maar kwam tijdens de eerste twee groepswedstrijden wel gewoon in actie.

Waar hij tegen Frankrijk het laatste half uur als invaller meedeed, stond Trauner afgelopen vrijdag in het treffen met Polen in de basis. Hij nam Oostenrijk op sleeptouw door na negen minuten de openingstreffer tegen de touwen te koppen.

Trauner viel met een klein uur op de klok echter geblesseerd uit met een bovenbeenblessure. Door die spierblessure moet hij de wedstrijd tegen Nederland aan zich voorbij laten gaan.

De centrumverdediger liet na de overwinning op Polen weten dat hij hoopte het duel met Oranje te halen. Dat blijkt nu dus niet het geval.

Trauner stond het afgelopen seizoen ruim drie maanden aan de kant bij Feyenoord door een knie- en hamstringblessure. Hij klom met Oostenrijk op het EK naar de derde plaats van de poule, met één punt minder dan Frankrijk en het Nederlands elftal.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is wel heel goed nieuws voor nederland ! Het zit wel mee voor nederland.. lewandowski,milik , mbappe en nu trauner .. ze worden straks de lachende 1e in de poule

24 juni 2024 om 13:35

nou nou, wat zit het mee. We kunnen het hele EK geen gebruik maken van F. de Jong en nog 2 a 3 andere spelers die normaal gesproken bij de selectie zouden zitten

24 juni 2024 om 13:39

Zullen ongetwijfeld mensen uit het Rotterdamse zijn die hier anders over denken maar Trauner in een rijtje zetten met Lewandowski en Mbappe in de context dat Nederland mazzel heeft dat ze niet meedoen vind ik wel een beetje potsierlijk. Hij stond als ik het goed heb de eerste wedstrijd niet eens in de basis, daar gaat Oranje het echt niet op winnen of verliezen. Als de Oostenrijkers dan toch iemand moeten missen had ik liever gezien dat dat Sabitzer of Baumgartner was.

24 juni 2024 om 13:56

Lewandowski en Mbappe hebben nooit de eredivisie gewonnen, het zijn prima spelers maar mogen de kletser van Trauner nog niet poetsen

24 juni 2024 om 14:02

@baardgrasmus

Sterker nog, ze hebben allebei nog nooit in de Conference League gespeeld. Die zijn echt de pleister niet waard hoor.

24 juni 2024 om 14:48

Wij Feyenoorders zetten Trauner uiteraard in het rijtje met Mbappe en Lewandowski. Sterker nog, Trauner is veel beter. Vaker gescoord dan die andere 2 dit EK.

24 juni 2024 om 14:10

Alsof Trauner een dragende speler van Oostenrijk is. Ik ben banger voor die Danso van Lens dan voor Trauner.

24 juni 2024 om 15:04

Denk niet dat iemand bang is van Trauner.. laat hem maar spelen, who cares. Mbappe maakt wel een verschil. Lewa speelt al heel het toernooi niet. Zelfs missen we Koopmeiners en Frenkie, ook geen misselijke spelers.

Ze spelen om 18.00 uur :-) ander zit iedereen zo vroeg voor de tv

Jammer om te lezen dat Trauner uitgerekend tegen Nederland zal ontbreken. Hier in Nederland zijn we bekend met zijn kwaliteiten alleen zijn fitheid van het laatste seizoen was hierdoor wel een groot vraagteken.

Voor mij is Trauner toch wel 1 van de verassingen qua spelers, ik bedoel op je 32e een 1e eidntoernooi spelen met Oostenrijk en je voetballend en verdedigend je prima staande houden is erg knap.

Had stiekem wel gehoopt op een 1-0 met een kopbal van Trauner in de 89e minuut voor Oostenrijk tegen Nederland.

24 juni 2024 om 13:41

Trauner is een sympathieke gast, maar om hem nou een doelpunt tegen Nederland te gunnen waardoor Nederland derde in de poule wordt, gaat mij wat ver.

24 juni 2024 om 15:25

Het gaat mij echt helemaal niet te ver om Trauner een doelpunt te gunnen zodat Nederland 3e wordt, hoe eerder Oranje eruit ligt hoe beter.

24 juni 2024 om 13:43

Waarom had je daar wel op gehoopt? Liggen je roots in Oostenrijk?

24 juni 2024 om 15:33

Mijn roots liggen niet in Oostenrijk maar ''gewoon'' hier in Nederland alleen heb ik zelf echt helemaal niets met het Nederlands elftal. Ik vind het niet leuk, het doet me niets.

Eigenlijk vind ik het verschikkelijk zelfs en schaam ik me op momenten als het Ek/wk als je die Oranje ''supporters'' ziet hoe die verkleed zijn. Lijkt wel een of andere carnavalsvereniging.

24 juni 2024 om 15:49

Op zich allemaal legitieme gevoelens hoor, niemand vraagt je mee te juichen. Maar als je ziet dat zoveel mensen, en ook enorm veel kinderen, daar zoveel plezier aan beleven is dat toch ook wel mooi? Of gun je hen dat plezier niet?

24 juni 2024 om 15:55

Dan wens ik je nog veel sterkte de komende weken, moet toch wel lastig zijn soms om zo in het leven te staan. Maar ach, ieder z'n ding.

24 juni 2024 om 16:14

Het scheelt niet veel dat mensen vragen om mee te juichen maar ik heb nog nooit van mn leven lopen juichen voor Oranje en dat zal ook nooit gebeuren.
Ik gun iedereen zijn plezier en voor de kinderen vind ik het ook oprecht leuk die genieten ervan. Die moet je ook laten genieten. Het enige wat ik niet snap zijn de ''volwassen'' mensen die zich als weet ik veel wat verkleden en zich voor joker zetten.

24 juni 2024 om 16:16

Hoezo moet het meteen lastig zijn om zo in het leven te staan? Omdat ik niet voor Oranje ben en het me echt totaal niet kan interesseren? De komende weken sterkte voor wat? Oranje zal er na de groepasfase zo goed als uit gaan ben ik bang voor jullie.

Erg zuur voor de Generaal, hopen dat hij in de volgende ronde weer kan meedoen.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren