Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kritische Driessen stipt 7 zwakke punten van Slot in periode bij Feyenoord aan

Laatste update:

Met het aanstaande vertrek van Arne Slot naar Liverpool neemt Feyenoord afscheid van de beste trainer sinds de fameuze Oostenrijker Ernst Happel in de periode 1969-1973, zo stelt Valentijn Driessen. De chef voetbal van De Telegraaf is echter ook kritisch op de 45-jarige oefenmeester.

Slot kreeg zondag tijdens en na het competitieduel met Excelsior (4-0 winst) van de Feyenoord-supporters een afscheid in stijl. Er hingen diverse spandoeken waarop supporters hun waardering lieten blijken voor de trainer die de club vorig seizoen kampioen maakte en dit jaar naar winst van de KNVB-beker leidde. Ook na het laatste fluitsignaal kreeg Slot volop applaus.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Driessen is echter van mening dat Feyenoord geen afscheid heeft genomen van ‘een heilige’. “Ook controlfreak Arne Slot heeft zo z’n dingetjes”, schrijft de columnist, die vervolgens enkele kritiekpunten opsomt. “Los van z’n ijdelheid, is dat hij soms in complotten denkt, geldgedreven is, af en toe manipulatieve trekjes vertoont en zich ten onrechte miskend voelt.”

Driessen haalt eveneens aan dat het Slot niet is gelukt om zijn plaaggeesten José Mourinho en Peter Bosz ‘te verdrijven’. Daarmee refereert hij aan de finale in de Conference League die van AS Roma werd verloren, terwijl Bosz met PSV Feyenoord aftroefde in de titelstrijd en de Johan Cruijff Schaal. “Qua prijzen bleef Slot derhalve achter bij een recente voorganger in De Kuip: Giovanni van Bronckhorst”, aldus Driessen.

Slot kan uiteindelijk ook rekenen op complimenten van Driessen. Zo haalt de columnist aan dat het de trainer is gelukt om Feyenoord een nieuwe voetbalidentiteit te bezorgen. “Of in ieder geval de voetbalidentiteit terug te geven uit de hoogtijdagen toen Feyenoord met Happel kampioen van Europa was en met Coen Moulijn, Wim van Hanegem, Rinus Israël, Ove Kindvall en Wim Jansen iedereen van de mat speelde.”

“Een voetbalidentiteit neerzetten is het hoogst bereikbare voor een voetbaltrainer.”, vervolgt Driessen. “Je mag je dan scharen in de categorie Johan Cruijff – hij deed dit ook al als speler – en Pep Guardiola. Prijzen zijn voor die categorie ondergeschikt. Daarom is de erfenis en de treurnis bij Slots vertrek groter en intenser bij het Feyenoord-legioen dan toen prijzenpakker Van Bronckhorst als clublegende De Kuip verliet.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Uiteindelijk geeft Driessen Slot hier gewoon op zijn manier een groot compliment, dus ja die kan Arne wel in zijn broekzak steken.

Ons zonnetje in huis... Valentijn. Het ga je goed Arne, hier heb je nog een bak aan kritiek/feedback mee.

Iedereen roemt Slot, zelfs in Amsterdam hebben ze staan juichen dat hij is vertrokken, en dat zegt wat.
Maar meneertje Driessen moet er weer een andere mening op nalaten. Hij zou samen met Perez, Jan Joost van Gangelen en Milan van Dongen van de TV af moeten en uberhaupt geen aandacht meer moeten krijgen. Vervelende mensen waarvan je hoopt dat ze snel met pensioen gaan. Vervelende opmerkingen maken om in de toekomst nog bekend te zijn. Vreselijk.

21 mei 2024 om 11:06

Persoonlijk heb ik niet gejuicht dat Slot weg gaat. Vind het vooral jammer dat Ajax na het vertrek van Ten Hag geen trainer meer heeft gehad die weerstand heeft kunnen bieden. Was toch een mooie strijd geweest als Slot een jaartje eerder was begonnen of Ten Hag een jaartje extra was doorgegaan.

21 mei 2024 om 11:21

In 21/22 toch al wel kunnen genieten van deze strijd. Die eerste klassieker was van beide kanten waardeloos ook zonder publiek maar die daarna in de Arena wel echt een titanenstrijd. Feyenoord had Ajax toen echt bij de kloten en won hem alsnog door een fout van de doelman en wat Latijns Amerikaans vuur (in alle opzichten). Maar ik was toen al flink onder de indruk van hoe Slot het had staan

21 mei 2024 om 11:30

Laten we hopen dat we dan volgend seizoen bij beide clubs 2 andere tactische coaches hebben staan die de ander kan verrassen. Benieuwd of dat bij beide dan een buitenlandse trainer is.

was mourinho niet al ontslagen toen feyenoord tegen as roma kwam dit seizoen?
daarnaast vind ik al die "minpunten" die hij noemt ook karaktereigenschappen die er juist voor zorgen dat hij zo goed presteert. En dat hij dit jaar geen kampioen is geworden komt doordat psv zo verschrikkelijk goed was. Kan Slot denk ik ook niet veel aan doen.
Verder gewoon positieve woorden van driessen richting slot zo te lezen.

21 mei 2024 om 11:30

Dat klopt. Da Rossi stond toen al aan het roer.

21 mei 2024 om 11:46

Klopt. En hij vergeet ook gemakshalve dat Feyenoord won van PSV in de beker, maar dat paste ook niet in het straatje van Valentijn

Ongelooflijk zeg, die Valentijn is echt niet te geloven

Als je de titel leest denk je waarom nou Driessen? Vervolgens zegt die in de laatste 2 alinea's best zinnige dingen, jammer dat het voor de rest altijd negatief moet zijn. Ik ben hartstikke benieuwd hoe slot het bij liverpool gaat doen, om daar toch de legendarische klopp op te volgen

Nu ben ik geen voorstander van het verhogen van het btw percentage op (gedrukte) media. Maar als dat betekent dat figuren als Valentijn minder podium krijgen om hun nativiteit te spuwen ga ik bijna twijfelen...

Valentijn zou Valentijn niet zijn als 'ie niks onzinnigs te melden had natuurlijk. En daar is hij weer!

Een Narcist als Driessen vind altijd kritiek op alles en iedereen. Daar kun je vaak helemaal niks mee. Negeren die man. Stel dat we europees kampioen worden met erg sterk voetbal in een 532 systeem is de eerste vraag van Valentijn aan Koeman of we toch niet beter 433 konden spelen

Het enige punt waarop ik slot als minder beoordeel is zijn aankoopbeleid. De spelers die hij heeft gehaald renderen niet naar het bedrag wat er betaald is. Dit zal in Liverpool minder lukken aangezien ze daar een structuur hebben staan en niet enkel 2 man die de hele club bepalen.

21 mei 2024 om 11:26

ADRO ligt er een beetje aan wat je onder renderen verstaat. Feyenoord heeft goed voetbal gespeeld, is ver in europa gekomen, en heeft prijzen gewonnen met die aankopen. Bovendien zijn de transferwaardes ook flink gestegen, iets waar feyenoord altijd last mee gehad heeft.

21 mei 2024 om 11:31

Hij heeft genoeg goede spelers aangetrokken. Het is nog nooit voorgekomen dat een club met een budget als dat van Feyenoord alleen maar succesnummers binnenhaalt.

De aankopen Timber, Hancko, Aursnes, Gimenez, Paixao, Wieffer en Beelen gaan echter zoveel opleveren of hebben zoveel opgeleverd, dat de mindere aankopen ruimschoots gecompenseerd worden

21 mei 2024 om 11:49

@feye_88: De spelers die echt direct uit zijn koker komen (vd Belt en Zerrouki) komen niet uit de verf. De spelers die jij noemt waren volgens mij (ook) gedragen door de scouting.

21 mei 2024 om 11:53

Ben ik ook wel met je eens; alleen sommige spelers die echt op conto van Slot komen, zoals Zerrouki blijken toch geen meerwaarde te zijn. Te Kloese wilde hem bijvoorbeeld niet hebben alleen Arne wel.

Waarom nou weer het negatieve zoeken en belichten ipv blij te zijn dat we als Nederland toch in staat zijn om zulke topcoaches voort te brengen.
Bij Az al duidelijk dat hij prijzen zou pakken met een grotere club en gehaald vande situatie toendertijd rondom zijn vertrek.
Word tijd dat Valent8jn eens de 70 tekort komingen van zichzelf gaat benoemen, dat willen we volgens mij veel liever lezen.

Driessen heeft zijn levensdoel gevonden!
Het maar blijven downgraden van Arne Slot.
Wat een vreselijke zure man

Ik zie Driessen nog met drogen ogen beweren dat NEC als tweede had moeten eindigen , puur alleen omdat zij als enige in staat waren om te winnen van PSV.
Hij is kort door de bocht door te stellen dat Slot niet van Morrinio en Bosz wist te winnen

Slot zou hem niet serieus nemen en simpelweg uitlachen.
Dus bij deze, lol.

Ik vind Driessen hier best positief. De titel: Driessen zet Slot in rijtje met Guardiola en Cruijff had ook gekund. 😛

Dat ie zuur is dat ie altijd door Slot wordt uitgelachen in persconferenties snap ik ook wel.

Goede onderbouwingen ook! Zwakke punt, niet de baas zijn over een Mourinho..... Hij wilt zo graag aandacht, dat hij dit soort punten aan kaart..... Wat een zwakke punt ook

Lees het artikel nog eens een keer met als achterliggende gedachte; "aandacht nodig en verkopen van het krantje", dan kun je niet anders concluderen dat dit een goed geschreven stukje is bedoeld om zowel Feyenoorders als niet-Feyenoorders (of anti-) te verleiden tot het lezen en uitlezen van het artikel. Oftewel een stuk reclame met een algemeen onderwerp bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. En daarnaast een mooie titel bedacht door VZ waar iedereen uitgenodigd wordt om te tellen tot 7 en zich afvraagt waarom hij/zij maar 6 punten kan vinden.

Valentijn ga toch eens met pensioen man! Zelfs ik als Ajacied had bewondering voor het Feijenoord van Arne Slot. Heeft in korte tijd daar echt iets neergezet waar we, zeker in Amsterdam, alleen maar jaloers op kunnen zijn!

Waarom niet iemand gewoon succes wensen.
Maar nee gewoon weer kinderachtig proberen te scoren op slot zijn succes.
Iemand die geen enkele trainers papieren heeft laat staan ervaring als trainer heeft telkens maar commentaar op alles wat met voetbal te maken heeft.
Verschrikkelijk deze man kunnen voetballers en clubs deze man niet boycotten

Hahaha cruijf en pep. Hou aub op grootse prestatie neergezet maar niet op het hoogste niveau. De andere twee hebben een nieuw voetbal neergezet tiki taka. En het vervolg op totaalvoetbal. Sorry maar slot heeft zich in de cl en door jose in de lure laten leggen. Maar dit mag je niet zeggen over iemand met cultstatus natuurlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren