Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Yukinari Sugawara kan AZ verlaten voor de Premier League

Laatste update:

Raphinha kan zijn loopbaan vervolgen bij Al-Hilal. FC Barcelona mikt op een transfersom van liefst 90 miljoen euro voor de 27-jarige Braziliaan. (Mundo Deportivo)

Paris Saint-Germain denkt erover na om jeugdproduct Kingsley Coman terug te halen. Bayern München is bereid mee te werken aan een vertrek van de Franse vleugelspeler, maar verlangt minstens 40 miljoen euro. (Sky Deutschland)

Yukinari Sugawara gaat AZ mogelijk verlaten voor Southampton. De 23-jarige rechtsback ligt in Alkmaar slechts tot medio 2025 vast, waardoor de kans groot is dat de Japanner deze zomer vertrekt. (Sponichi Annex)

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Inter wil zich nog deze week versterken met doelman Josep Martínez. De Italiaanse landskampioen denkt dat 13 miljoen euro exclusief bonussen genoeg zal zijn om de 26-jarige goalie los te weken bij Genoa. (Fabrizio Romano)

Toptalent Tygo Land gaat zijn contract bij PSV op korte termijn verlengen. De Eindhovenaren zijn van plan om de achttienjarige middenvelder komend seizoen meer bij het eerste elftal te betrekken. (Eindhovens Dagblad)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dus nu gaan we wel miljoenen transfers van een Nederlandse clubs in de wandelgangen plaatsen?
Beetje vreemd dit, maar de voorkeur komt weer duidelijk naar boven.

24 juni 2024 om 23:09

De gemiddelde voetbalzone lid mekkert meer dan de gemiddelde LINDA lezer. Maak je niet zo druk om zulke kleine dingen.

25 juni 2024 om 04:23

Wat ik vooral bijzonder vind is dat AZAlertss nog steeds niet als betrouwbare bron wordt gebruikt door VZ. Die laten nu toch al een tijdje zien dat ze met relevante nieuwtjes komen en ze kloppen eigenlijk altijd. Een beetje hetzelfde als een Rik Elfrink of Fr12 (ik dacht dat dat platform van Feyenoord zo heette, correct me if i'm wrong) maar dan anoniem.

25 juni 2024 om 07:02

Jij weet toch ook dat alles te maken heeft met clicks? Artikelen van Az en twente hebben simpelweg te weinig clicks.

25 juni 2024 om 10:56

Sorry Tinus, dan had je maar voor ajax moeten zijn

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren