Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: FC Barcelona zet felbegeerd target definitief uit het hoofd

Laatste update:

Rick Karsdorp heeft de mogelijkheid om zijn carrière te vervolgen bij AEK Athene. De Nederlander kan AS Roma verlaten bij het eerste redelijke bod dat de club voor hem ontvangt, zo zijn de geluiden. (Matteo Moretto)

AS Roma is op zijn beurt in de markt voor Khephren Thuram. De middenvelder van OGC Nice, zoon van Lilian Thuram en broer van Marcus Thuram, kan ook naar Juvenuts. (Il Romanista)

FC Barcelona zet de komst van Bernardo Silva definitief uit het hoofd. Aan de ontsnappingsclausule van 60 miljoen euro van de Portugees, die eind juni afloopt, kan niet worden voldaan door de Catalanen. (Marca)

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Newcastle United heeft zijn zinnen gezet op de komst van Dominic Calvert-Lewin. De 27-jarige spits van Everton was afgelopen seizoen goed voor 8 goals en 3 assists in 38 wedstrijden. (Ekrem Konur)

Chelsea wil zondag de komst van Omari Kellyman afronden. De achttienjarige aanvallende middenvelder moet voor 22,5 miljoen euro worden overgenomen van Aston Villa. (Fabrizio Romano)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik Thuram was dan zou ik naar Juve gaan. Toch een aantrekkelijkere club dan AS Roma naar mijn mening.

Maar is echt een talent die jongen en zou een goede aankoop zijn van juve. Dit klinkt wat beter dan hun interesse in Morata

Athene? Nou er zal toch echt wel een betere club voor karsdorp te vinden zijn?

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren