Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Forbs ziet ondanks rampjaar duidelijk lichtpunt bij Ajax: ‘Kan niet beter’

Laatste update:

Dat 2023 een rampjaar was voor Ajax kunnen weinig mensen ontkennen, maar desondanks ziet Carlos Forbs een duidelijk lichtpunt. De Portugese aanvaller is zwaar onder de indruk van de supporters van de Amsterdammers, zo vertelt hij in een item op het YouTube-kanaal van Ajax.

Forbs gaat in het filmpje in op het afgelopen jaar van Ajax. Ook Kristian Hlynsson, de IJslandse middenvelder die dit seizoen zijn doorbraak bij Ajax beleeft, is te zien in de video.

Forbs laat weten onder de indruk te zijn van de inzet van de fans van Ajax, ondanks de sportieve malaise bij de club. "Dat kan niet beter, zelfs in zware tijden", zegt de buitenspeler. "Ik had verwacht dat er wel minder steun zou zijn in deze slechtere tijden, maar de fans steunen ons altijd."

Voor de negentienjarige aanvaller kende het afgelopen jaar de nodige 'mooie momenten'. "Mijn doelpunt tegen Olympique Marseille (in de Europa League, red.) was mijn hoogtepunt van dit jaar. Het was echt een bizar gevoel toen ik scoorde."

Forbs was afgelopen zomer een van de vele spelers die door de inmiddels ontslagen Sven Mislintat in huis werd gehaald bij Ajax. De Duitser betaalde een bedrag van minstens veertien miljoen euro om de aanvaller los te weken bij Manchester City.

Sindsdien speelde Forbs 23 officiële wedstrijden voor Ajax. Daarin was hij goed voor 2 doelpunten en 3 assists. Regelmatig moet de flankspeler genoegen nemen met een invalbeurt.

Sinds Forbs bij Ajax speelt, kent de club misschien wel de slechtste periode uit de clubgeschiedenis. Enige tijd stond de club onderaan in de Eredivisie en afgelopen donderdag werd het rampjaar compleet gemaakt met een 3-2 nederlaag in de TOTO KNVB Beker tegen de amateurs van USV Hercules.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had hij nog meer clichés, of was dit het?

26 december 2023 om 16:53

Ik mis alleen nog: "prachtige, warme stad" en "god heeft me dit gegund".

26 december 2023 om 16:55

Maar echt. Overigens waanzinnige miskoop dit. Kan niet eens een bal aannemen.

26 december 2023 om 17:02

@psv18

Wat je zegt is helemaal waar. Daarentegen kan hij wel enorm hard rennen. Verder heeft hij een goede sprint en ten slotte is er met zijn snelheid niets mis.

26 december 2023 om 19:10

Kan hij beter op Atletiek gaan.

26 december 2023 om 23:28

Ja nou, dit dus. Geen actie, geen initiatief. Geen rendement. Wel een lieve gast

Lijkt me een positieve jongen als ik dit zo lees. Jammer dat het er nog niet allemaal uitkomt bij hem, want talent en specifieke kwaliteiten heeft hij wel. Pijlsnel en geeft op zijn tijd ook lekkere balletjes.
Natuurlijk is de situatie bij Ajax nu dramatisch, maar als ze hem te snel laten gaan verwacht ik dat hij opbloeit bij een andere club.

Nu ben ik een notoire perfectionist hoor, maar echt? Kan niet beter? Je eigen stadiondeuren in beuken omdat je niet tegen je verlies kan lijkt me met enige fantasie toch sub-optimaal te noemen.

26 december 2023 om 17:01

Telt het niet als steun als je fans je een handje helpen tijdens een vernedering in eigen huis?

26 december 2023 om 17:10

Ik denk dat het meer een afleidingsmanoeuvre was

26 december 2023 om 17:55

Ach gossie toch. Laten we weer de enkele momenten er uit pakken. Moeten we bijelk Feyenoord artikel ook weer het fontein incident aan halen? Moeten we bij PSV ook aanhalen dat nota bene de eigen supporters met elkaar op de vuist gingen een paar jaar geleden. Hou toch op man. En met je zinsopbouw nog insinueren alsof het Forbs zelf was die de deuren forceerde. Goedkoop zieltjes proberen te scoren hoor, jammer...

26 december 2023 om 18:26

Als een speler van dat team dat jaar zou zeggen dat de supporters van de desbetreffende club niet beter kunnen dan had je dat perfect kunnen zeggen ja.

Die zogenaamde insinuatie is ook echt ronduit lachwekkend hoor haha. Als je al niet door hebt dat ‘ze’ daar op de supporters wijst dan gaat er heel veel mis.

26 december 2023 om 18:30

Het afbreken van je eigen stadion gaat wel een beetje ver vind je niet? Ajax supporters hebben zich echt niet laten zien als onvoorwaardelijke supporters dit jaar. Dan wil ik ze zeker niet allemaal over een kam scheren want er zitten er genoeg die dat wel doen. Waar ik oprecht respect voor heb maar wat er dat seizoen allemaal gebeurd is moet je niet gaan bagatelliseren. Dit was gewoon Ajax onwaardig.

26 december 2023 om 18:42

Punt 1, hoe insinueer ik dat Forbs dit zelf doet. Het gaat over de fans, uhm, duh?Punt 2, een geintje maken over Ajax op voetbalzone wint over het algemeen weinig zieltjes 😛Zodra de spelers van Feyenoord beginnen te roepen dat ze de support perfect vinden, en dan met name in dat jaar, zou ik het zelf aanhalen. Tis gewoon een domme uitspraak die hij nou juist exact doet om goedkoop zieltjes te winnen. Is de cirkel toch nog soortvan rond.

26 december 2023 om 19:16

Migi

Maak eens een geintje over Feyenoord hier, direct een 2 dagen ban.

En dat Forbs dit zegt wat boeit het in hemelsnaam, Drommel beweerde ook dat Psv DE club van Nederland is en bij Feyenoord roepen ze ook dat het legioen de beste supporters ooit zijn. Tuurlijk willen ze zieltjes winnen, niet zo gek hoor.

26 december 2023 om 19:17

Ach los van dat moment laten de supporters wel zien dat ze ook in deze kut tijden wel elke keer genoeg sfeer maken. Thuis en uit. Maar wanneer dat gebeurd maakt iedereen ze belachelijk dat bij overwintering in de Conference League ze zo’n feestje maken. Het glas is in ieder geval altijd half leeg wat betreft meningen over Ajax fans dit seizoen. (Behalve bij Forbs )

26 december 2023 om 19:33

Het boeit toch ook niet. Net als mijn opnerking niet echt boeit. Die van Drommel is overigens wel echt heel oenig. Iedereen weet dat Feyenoord DE club van Nederland is.Wat betreft juichen voor de conference league, dat vind ik nou wél goeie support. Zeuren dat supporters juichen als hun team wint slaat echt totaal nergens op.

27 december 2023 om 02:45

Je kunt inderdaad dat ene moment aanhalen en daar de focus op leggen. Maar in een seizoen waarin Ajax laatste stond en verliest van een amateurclub, vind ik dat de fans zich zo goed als voorbeeldig hebben gedragen en altijd zijn blijven supporten. Er zijn spelersbussen voor minder opgewacht (om maar wat te noemen). Maar goed, focus vooral op de negatieve kant.

Die laatste alinea voegt toch geen moer toe aan het verhaal van forbs500? Voelt een beetje als zout in de wonden, maar ook oprecht onnodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren