Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club

Laatste update:

Roberto De Zerbi werd de afgelopen maanden veelvuldig genoemd als mogelijke nieuwe trainer van verschillende Europese topclubs. Zo zouden onder meer Manchester United en Bayern München aan de Italiaan denken. De Zerbi spreekt zich tegenover Sky Sports uit over of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club.

Bij Brighton & Hove Albion heeft de trainer inmiddels de nodige naamsbekendheid vergaart. Onder meer Pep Guardiola roemt de speelstijl van De Zerbi en liet al weten diep onder de indruk te zijn.

Zijn prestaties bij the Seagulls zorgen ervoor dat de 44-jarige oefenmeester op de radar staat van verscheidene topclubs. Vooral dit seizoen wordt De Zerbi nadrukkelijk aan een stap hogerop gelinkt.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

In een interview met Sky Sports spreekt hij echter de wens uit om langer bij Brighton te blijven. "Ik zou graag bij Brighton doorgaan", zegt De Zerbi. "Omdat ik van mij spelers houd."

"Ik houd van de stad. Ik heb al tegen de fans gezegd: zolang ik hier gelukkig ben, is er geen enkele club die me kan verleiden", is de Italiaan stellig. Het heeft er dus alle schijn van dat De Zerbi in ieder geval volgend seizoen nog voor de groep staat bij Brighton.

Die club ging in september van 2022 met hem in zee en heeft sindsdien nog geen moment spijt gehad. In de jaargang 2022/23 eindigde Brighton onder leiding van De Zerbi op een uitermate verdienstelijke zesde plek, waardoor de formatie dit seizoen in de Europa League actief was.

Daarin werd het in de achtste finale uitgeschakeld door AS Roma (4-1 over twee duels). In de Premier League kent Brighton dit seizoen een grijzer jaar. De huidige twaalfde plek geeft weinig kleur aan het seizoen van the Seagulls.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Achjaa, allemaal leuk en aardig. Als een Man City of iets komt met een verdubbeling of verdriedubbeling van zn salaris dan is die weg haha.

Hij heeft een geweldige filosofie, maar de resultaten zijn zeker na de winterstop niet bijzonder. Ze worden vaak overlopen en het sprankelende voetbal wat gelijktijdig resultaat opleverde is sterk afgenomen. Uiteraard kan dat in de sterke Premier League al snel met zo’n, in verhouding, relatief kleine club. Echter zal dat de interesse van topclubs wel enigszins afzwakken verwacht ik. Benieuwd of Di Zerbi echt een trainer is voor de top, of veel beter past bij waar hij nu zit.

4 mei 2024 om 12:38

Tja BHA verkoopt natuurlijk hun beste spelers zoals Caicedo en Macallister. Wat komt er voor terug? Routiniers en veel talenten uit lagere competities. Die hebben het niveau niet natuurlijk. Als dan de sterkhouders die gebleven zijn ook nog is veel geblesseerd zijn is het niet gek dat het minder loopt. BHA blijft een kleine club die dat niet zomaar kunnen opvangen.

4 mei 2024 om 12:42

Heeft allereerst te maken met het vertrek van Caicedo en Mac Allister. Daar had Brighton geen rekening mee gehouden, maar als je 116 miljoen krijgt voor Caicedo, kan je niet weigeren. Brighton heeft geweldig beleid waarbij ze altijd opvolging vroeg scouten en klaar hebben staan bij vertrek van basisspelers. In dit geval waren ze hier minder goed op voorbereid. Daarnaast zijn hun absolute sterspelers March en Mitoma lange tijd geblesseerd en Ferguson ook al tijd kwakkelt. Ondanks dat geen moment in gevarenzone gekomen dit seizoen, ik blijf dat klasse vinden van De Zerbi.

Mooi om te zien dat er in het hedendaagse voetbal nog zoiets bestaat en hij graag wil blijven. Echter, ben ik bang dat er wel een afbreukrisico aan zit. De laatste 15 PL wedstrijden heeft Brighton 14 punten gepakt, 14-24 doelsaldo. Als hij dit doorzet het nieuwe seizoen ben ik benieuwd of Brighton dan ook loyaal zal zijn aan hem.

4 mei 2024 om 12:26

Dit seizoen moest hij Caceido en Mac Allister opvangen met nieuwe spelers. Amper gebruik kunnen maken van smaakmaker Mitoma. Estupinan en Lamptey die blessures hebben en nog een aantal anderen. Brighton heeft de middelen niet om dat allemaal op te vangen. Ik snap waarom zij zo’n slechte reeks hebben.
De vraag is natuurlijk of de eigenaren ook zo denken. Ik denk het wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren