Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: ‘Hij leeft nog’

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Malik Tillman, die de huldiging van PSV iets te uitbundig vierde.

Maandagmiddag en -avond vierde de nieuwbakken landskampioen de titel uitgebreid. De huldiging begon in het eigen Philips Stadion, waarna een tocht op de zogeheten platte kar de selectie en staf van PSV naar het stadhuis van Eindhoven bracht.

Op het bordes van het stadhuis werd het feest verder gevierd, waarbij vrijwel alle spelers en een aantal mensen van de technische staf de microfoon pakten om een verhaal te vertellen of een lied in te starten. Tillman maakte van de vreugde op het bordes weinig meer mee.

De middenvelder zat enigszins laveloos achter op het 'podium', terwijl zijn teamgenoten feestvierden. Op beelden die te zien waren tijdens het feestje van de Eindhovenaren was daarnaast te zien dat de Amerikaan met begeleiding van stafleden een trap af wordt geholpen. Tillman was ogenschijnlijk in zeer beschonken staat.

Daags na de huldiging meldt Ismael Saibari zich met een update over zijn teamgenoot. In zijn Instagram-verhaal plaatst hij een foto van zichzelf met Tillman, met het bijschrift 'Hij leeft nog'.

Ook Johan Bakayoko gunt de buitenwereld een teken van leven van de Bayern München-huurling. De Belg deelt op hetzelfde sociale mediaplatform een video waarop Tillman te zien is en schrijft dat hij de Amerikaan 'gemist' heeft.

Saibari laat gekscherend weten dat Tillman nog leeft.

Ook Bakayoko heeft een levende Tillman aangetroffen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een keer iets teveel drinken kan de beste overkomen

8 mei 2024 om 10:41

Zo is dat. Maar wel mooie beelden

8 mei 2024 om 11:10

Die jongen denkt even een fles Don Julio weg te tikken terwijl hij waarschijnlijk nooit drinkt. Prachtige beelden ik hoop dat we hem kunnen houden. 10 miljoen zou echt een koopje zijn hij is nu al 20+ waard.

8 mei 2024 om 14:35

Al helemaal omdat deze jongen waarschijnlijk nooit echt heeft gedronken. Als je dan meteen zo uit je plaat gaat hakt dat er wel in. Hopelijk heeft hij een mooie tijd gehad, ik heb er in ieder geval flink om kunnen lachen.

Hahah dit was zo mooi. Die jongen was er helemaal vanaf, die heeft het podium niet gehaald. Hoop dat ie blijft! Buiten dat ie goed kan voetballen, ligt ie ook goed in de groep volgens mij.

8 mei 2024 om 10:51

Het blijft wel een bijzondere speler. Is lichamelijk echt geen kleine jongen, maar af en toe (ook tegen de sparta de eerste goal) lijkt hij er veel te makkelijk over te denken.

8 mei 2024 om 11:02

Ik had tegen Sparta vooral het gevoel dat hij echt heel erg gespannen was. Hij deed dingen fout die hij normaal nooit fout doet. Ik snap wel wat je bedoelt met dat ie soms makkelijk over lijkt te denken, hij doet mij daarin beetje denken aan Perreiro, die was ook zo gemakzuchtig als de malle. Maar dat komt ook omdat deze jongens qua techniek eigenlijk vaak zo veel verder zijn dan de rest. Tilman is wel pas 21 jaar dus ik zie het wel goed komen. Dit is zo'n aankoop die je moet halen voor 10 mil en na 2 seizoenen waarschijnlijk kan door verkopen voor 50 mil.

8 mei 2024 om 11:13

Ik ben van mening dat je geen enkele speler mag beoordelen na de wedstrijd tegen Sparta. Een wedstrijd die je 9 van de 10 keer totaal domineert. Maar door de grote verwachting van het kampioenschap die op die jonge jongens ligt, gaat iedereen er anders in. Een totaal andere wedstrijd dynamiek dan bv een belangrijke CL wedstrijd, waar je ze wél moet beoordelen.

8 mei 2024 om 11:24

Het was niet alleen tegen Sparta. Ook tegen bijvoorbeeld Dortmund kreeg PSV een tegendoelpunt omdat hij heel makkelijk de bal kwijt raakte. Hij kan echt stevig een duel aangaan maar soms komt het ook heel nonchalant over.

8 mei 2024 om 13:24

Hij speelt idd regelmatig nonchalante wedstrijden, vooral Europees veel balverlies.

8 mei 2024 om 14:37

Dan moet je hem toch juist op die wedstrijd beoordelen? Als je alle spelers beoordeelt obv potjes tegen Volendam zonder druk heb je een wereldelftal staan. Als die een keer een CLfinale willen spelen moeten ze ook onder druk presteren, anders wil geen topclub ze hebben.

Haha dit was echt schitterend. Gelukkig kan 'ie er zelf ook om lachen. Drinkt normaal geen enkele druppel, vervolgens kom je met een fles tequila het veld op.

8 mei 2024 om 21:06

Ja, wat een man he. Ook niet zoals Noa met zn Whiskey even voor de show, maar 2 dagen lang aan de Tequila. Veerman had ook diep respect haha.

Boeiuh, blijft jammer dat er dan gelijk weer een camera onder je neus gedrukt wordt. Laat die jongen lekker feest vieren en pilsje te veel doen. Zolang ie niet lastig wordt is t prima toch

Heeft zich wel prima aan Brabant aangepast

8 mei 2024 om 11:05

Juist niet, dan had ie 't wel wat langer volgehouden

8 mei 2024 om 11:11

In brabant zeggen we; kruipen is een gebrek aan doorzettingsvermogen!

Ik zie het al. Niets gewend

Kan gebeuren jonge gast, hopelijk heeft die niet teveel gemist. Anders volgend jaar iets minder drinken.

Hahaha MOOI DIT maar, wel zonde hij heeft er vast niets van mee gekregen!

Mocht Malik bij PSV blijven, dat hoop ik van harte, dan adviseer ik hem rond de volgende huldiging voor de titel wat minder te drinken. We gaan het zien volgend jaar...

Hij heeft het in iedergeval goed gevierd, zal zich alleen de volgende dag wat minder gevoeld hebben, vooral als je nooit drinkt lijkt me

Is de bijnaam Tiltman al gemaakt?

Tequilaman geitje, die was helemaal de weg kwijt hahahaha. heerlijke gozer, hoop zo erg dat ie blijft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren