Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Karim Benzema lijkt in Saudi-Arabië spoedig herenigd te worden met Real Madrid-icoon Nacho Fernández

Laatste update:

Nacho Fernández is dicht bij een transfer naar Ittihad Club, zo bevestigt Fabrizio Romano na eerdere berichtgeving van L'Équipe. De gesprekken tussen de bijna transfervrije verdediger en de Saudische topclub zijn in een vergevorderd stadium aanbeland.

Eerder dit seizoen werd duidelijk dat Nacho zou vertrekken bij Real Madrid, maar hij deed dat niet voordat hij zijn club als aanvoerder naar de Champions Leauge-winst en de landstitel leidde. De Spanjaard gaf aan in Europa alleen voor Real Madrid te willen spelen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De 34-jarige Nacho werd eerder nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar de Verenigde Staten. Zo schreef Marca dat een stap naar de Major League Soccer de 'meest waarschijnlijke' uitkomst was.

Ook Inter toonde serieuze interesse in de veteraan. De Milanezen toonden begin vorig seizoen al interesse in Nacho, die er toen voor koos om in Madrid te blijven. De Italianen zouden ook deze zomer in hem een uitstekende transfervrije versterking zien, maar lijken dus definitief achter het net te vissen.

Nacho bleef bij zijn beslissing om voor geen enkele andere Europese club dan Real Madrid te spelen en nu lijkt Ittihad Club er met hem vandoor te gaan. Bij de Saudi's, die afgelopen seizoen vijfde werden in de Saudi Pro League, zou Nacho onder meer Karim Benzema tegenkomen.

De Fransman en de Spanjaard speelden sinds 2012 samen in het eerste van Real Madrid. Vorig jaar besloot Benzema te vertrekken naar Saudi-Arabië en Nacho lijkt hem nu te volgen. Ook onder meer N'Golo Kanté, Fabinho, Luiz Felipe en Jota staan er onder contract.

Nacho won bij Real Madrid, waar hij lang niet altijd basisspeler was, zesmaal de Champions League. Ook werd hij onder meer viermaal kampioen van Spanje en prijken er twee Spaanse bekers, vijf Supercopa's en vier Europese Supercups op zijn palmares.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Real Madrid icoon.. hele goeie speler en jarenlang goed spel geleverd maar het woord icoon gaat me echt te ver.

13 juni 2024 om 22:48

Dit is niet een Real Madrid icoon, maar een legende. Jaren de perfecte 12e man geweest die elke positie achterin prima kon opvullen, nooit gezeurd over salaris of speeltijd. En later in zijn carrière laten zien dat hij ook voor de basis meer dan goed genoeg is. Dit zijn spelers die meer clubs moeten hebben. Je hoeft niet altijd de allerbeste te zijn om status legende te krijgen.

13 juni 2024 om 22:54

Ik doe echt me best om enige vorm van sarcasme te zien in je betoog. Ervan uitgaande dat je serieus bent, meen je nou echt dat je Nacho een clublegende vind? Zidane, R9 CR7, Casillas, Guti, Raul, Ramos en dan vergeet ik nog wel een paar. Dit zijn legendes, spelers die écht wat betekend hebben op het veld.

13 juni 2024 om 22:56

Ik vind R9 nu ook niet echt een clubicoon van Real hoor.

Uiteraard een absolute legende in het wereldvoetbal, maar dat is toch nog iets anders vind ik.

13 juni 2024 om 23:00

Hoe je uitgerekend Benzema vergeet ontgaat me volledig, hij is een grotere Real Madrid clublegende dan een R9 of Zizou. Qua impact, cijfers en aantal gespeelde wedstrijden zeer zeker top 10 aller tijden. Zowel R9 als Zidane hebben er maar relatief kort gespeeld.

13 juni 2024 om 23:09

R9 een clubicoon? Ruud v Nistelrooy ook dan maar? R9 is een voetbal legende en wereldwijde icoon. Dat staat totaal los van zijn status bij Real Madrid, waar hij die status niet heeft. Hij is een icoon puur om wie hij is. Nacho is wel belangrijk geweest voor Real Madrid, heeft van het begin tot het eind alles gegeven voor de club, is international geworden en zelfs club captain. Dat terwijl niemand had verwacht dat hij uberhaupt het niveau aankon. Ik denk dat iedere fan van Real Madrid van deze man is gaan houden.

13 juni 2024 om 23:59

Nacho een legende? Naja ik zou ‘m echt never tot dat rijtje scharen. Dan is Sergi Roberto ook een legende voor Barca, even mijn club erbij gepakt. Nacho is een fijne speler om erbij te hebben gehad, maar dat is het ook voor mij.

14 juni 2024 om 00:11

Dat is dan het verschil tussen Barca en Real. Nacho word bij Real Madrid wel gewaardeerd en is zeker de laatste 3 seizoenen gewoon een legende. Heel belangrijk geweest in de laatste twee CL's die zijn gewonnen door Real Madrid. Maar ondertussen is Nacho de laatste 8 seizoenen gewoon vaker basis dan niet mits fit. Ook de rede dat Ramos niet meer nodig werd geacht is omdat Nacho zijn plek probleemloos in kon vullen. Dat heeft Sergi Roberto nooit geflikt bij Barca. Alves word nog altijd gemist daar.

13 juni 2024 om 22:52

Het woord icoon gaat te ver? Wat versta jij er dan onder?
Hij heeft vanaf de jeugd tot bijna einde van zijn carrière bij de wereldtop gespeeld.

Allerlei trainers meegemaakt en overleefd. Stond niet bekend als speler die klaagde maar er wel elke keer stond nauwelijks ritme in sommige gevallen en toppers moest vervangen.

Deze man is een rolmodel/icoon voor alle jeugdspelers in de Real Madrid academy waarvan er elke keer spelers worden opgeleid tot volwaardige profs en bijna altijd bij andere clubs. Doorbreken is niet voor velen weggelegd.

Joselu kan ik me herinneren vanaf zijn debuut en hij scoorde bij zijn debuut in de paar minuten die hij kreeg maar verdiende geen plek bij de selectie. Na jaren is die man terug en kreeg een kans om aan het einde van zijn carrière te belanden waar het begon.

13 juni 2024 om 23:02

Wat ik zie als wereldtop is een speler die op het veld ook daadwerkelijk jarenlang het verschil heeft gemaakt. Nacho was vaak gewoon een wisselspeler en zoals hierboven al benoemd een ideale 12e man. Nogmaals, prima speler maar absoluut niet het woord icoon waardig.

14 juni 2024 om 08:16

Oftewel net zoals bijna iedereen denk ik constateert heb jij je eigen definitie gegeven aan het woord icoon. Einde discussie dus.

Dit is alsof jij de woorden ja en nee ook een eigen betekenis hebt gegeven.

14 juni 2024 om 07:18

speelt ze hele leven bij real madrid inclusief jeugd heeft veel prijzen gewonnen waarom zou het volgens jou geen icoon zijn dan?

14 juni 2024 om 08:34

Nacho is absoluut een club icoon. 6x de CL gewonnen, paar keer la liga, en in de laatste CL campagne gewoon een basisspeler (door blessures).

14 juni 2024 om 09:24

Een icoon is een rolmodel, een persoon die een voorbeeldfunctie vertolkt voor een groep. Als Nacho dat niet is geworden in al die jaren, dan bestaan er vrijwel geen iconen in het voetbal.

Wat een topper is dit zeg. Als captain nog prijzen gepakt, het is hem gegund! Dan Yoro naar Real lijkt me. Vooral als Liverpool, PSG en United het gaspedaal verder indrukken. Zou ook super zijn als ze verrassen en wellicht De Ligt halen.

We gaan spelers als Nacho toch geen iconen noemen. Gewoon de Sergi Roberto van Real Madrid. Nuttige speler, ongetwijfeld een jongen van de club. Maar geen enkele rol als dragende speler, of überhaupt onbetwiste basisspeler. Typisch een speler "nuttig bij blessures of matige bezetting van bepaalde posities." Maar als de beste 15 spelers van Real fit waren speelde Nacho geen minuut hoor.

14 juni 2024 om 00:05

Sergio Roberto is ook een Barca icoon. Voor hem geldt precies hetzelfde alleen heeft hij niet zoveel CL titels op zijn naam. Wel meer La Liga titels en Copa del Reys

14 juni 2024 om 00:15

Ik vind Lucas Vaz meer vergelijkbaar met Sergi Roberto dan Nacho. Nacho word niet gezien als de zwakste schakel bij Real als die op het veld staat, tenminste niet meer.

14 juni 2024 om 00:17

@martijn R

Je kraamt onzin uit.

Nacho speelde altijd wel fantastisch als die mocht spelen. Bij Sergi Roberto is dat echter niet het geval die speelt al jaren belabberd. behalve afgelopen seizoen toen speelde die best goed als hij mocht spelen.

En Nacho kun je zeker een icoon noemen altijd, Heb hem altijd een enorm onderschatte verdediger gevonden speelde in het seizoen 2020-21 geweldig met Militao.

Pfff wat een respectloze onzin wordt er hier gespuid zeg… Nacho heeft op de belangrijkste momenten uitstekend gespeeld voor qua prijzen ongeveer het beste team ooit. Geen icoon…
Voor Barça is Pedro toch ook een icoon? Of lasse schone voor Ajax? Gaat om clubliefde en toewijding icm wat je betekend hebt door de jaren heen. Nacho en carvajal idem zijn wat mij betreft absolute iconen van het real Madrid van de laatste jaren

Wat een legende is Nacho toch geweest de afgelopen jaren. Heeft altijd voor een club gespeeld. En heeft alle successen van de club meegemaakt. Het mooie is dat hij altijd heel nuttig was geweest als die nodig was. Een perfectere 12e man kan je niet hebben dan Nacho. Hij is inmiddels al 34 jaar dus een mooi geldbedrag nog verdienen in de laatste jaren van zijn carrière zou alleen maar mooi zijn. Dan kan Real ook nog is doorselecteren achterin. Yoro heeft inmiddels zijn voorkeur gegeven aan Real dus hopelijk dat je er ook nog uit kan komen met Lille.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren