Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willy van de Kerkhof noemt 2 spelers van Ajax die hij graag bij PSV zou zien

Laatste update:

PSV telt af naar de 25ste landstitel uit de clubgeschiedenis en dus kan het vizier al voorzichtig op de selectie van komend seizoen worden gericht. Clubiconen René en Willy van de Kerkhof adviseren technisch directeur Earnest Stewart om twee PSV’ers absoluut te behouden.

Door het historische seizoen dat de Eindhovenaren doormaken staan meerdere bepalende spelers er goed op bij verschillende Europese (top)clubs. Stewart staat voor een bewogen transferzomer. In de ogen van de broertjes Van de Kerkhof moet de technisch directeur er alles aan doen om Sergiño Dest definitief in te lijven.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De vleugelverdediger maakt dit seizoen op huurbasis grote indruk in de ploeg van trainer Peter Bosz. PSV heeft de optie om Dest komende zomer voor tien miljoen euro definitief over te nemen van FC Barcelona, al is het nog niet duidelijk of de Amerikaans international een langer verblijf in Eindhoven zelf ook ziet zitten.

“Dest is al wekenlang de uitblinker", zegt Willy in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant. "PSV moet echt alles doen om hem te behouden. En Tillman ook.” Wat betreft Johan Bakayoko ligt dat anders, al komt dat vooral door de bedragen die voor hem worden genoemd.

"Als hij echt zestig miljoen opbrengt dan gaat er een strik omheen", zegt René over Bakayoko. Waarop Willy toevoegt: “In een doos met schuimrubber eromheen zodat er niks mee gebeurt. En dan brengen we hem zelf weg.”

De verwachting is dat PSV zich na dit seizoen zelf ook op de transfermarkt gaat roeren. Zo werden de Eindhovenaren al serieus in verband gebracht met FC Utrecht-middenvelder Ryan Flamingo.

René krijgt in de podcast de vraag of er nog spelers van Ajax zijn die hij graag bij PSV zou zien. “Haha, volgende vraag. Nee, ik zou er geen van Ajax willen.” Willy staat daar echter anders in: “Taylor vind ik geen verkeerde. En die Kaplan misschien, maar meer ook niet.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was benieuwd wie ze naast Brobbey nog meer zouden willen. Vind Taylor en Kaplan wel verrassende keuzes al zouden die Boscagli en Veerman op termijn wel op kunnen volgen.Voor Ajax zou ik Dest, Boscagli, Veerman, Schouten, Lang, Tillmann, Bakayoko, De Jong en Saibari wel willen.

16 april 2024 om 19:45

Brobbey? Die hebben we met Luuk en Pepi helemaal niet nodig. Kaplan zou de enige zijn die ik zelf zou willen hebben

16 april 2024 om 19:51

Boscagli zal die er wel niet uitspelen denk ik. Of zie je dat dan als opvolger?

16 april 2024 om 19:55

Meer opvolger. En als hij rechts goed uit de voeten kan is dat helemaal mooi meegenomen. Ramalho blijft toch onze zwakste plek

16 april 2024 om 20:11

Met De Jong en Pepi zitten jullie natuurlijk goed in de spitsen dus nodig hebben jullie hem niet maar ik denk toch dat Bosz (die ik ook graag zou willen bij Ajax) Brobbey er wel graag bij zou willen hebben.



17 april 2024 om 11:08

@ScummyMan, toch heb ik het idee dat Ajax beter in de spitsen zit dan PSV. Draai Brobbey en Luuk om, dan heb ik niet het idee dat de prestaties van Brobbey veel minder worden dan nu, eerder beter. Terwijl de prestaties van Luuk wel aanzienlijk verminderen verwacht ik. Pepi lijk me dan weer beter dan Akpom, maar ik ben heel verbaasd over die gekke mikautadze. Die liet echt helemaal niets zien bij Ajax, echt 0. Eenmaal terug in Frankrijk, bij een degradatiekandidaat is hij aan de lopende band bij goals betrokken. Daar moet echt meer in zitten als die goed ingezet wordt bij Ajax en die had helemaal hoger in de pikorde moeten staan dan Akpom als 2e spits. Blijft toch zonde dat het er vooralsnog totaal niet uitkomt bij Ajax.

16 april 2024 om 19:46

Ik zou eerlijk gezegd geen een basisspeler ruilen. Als het voor een jaar is bedoel ik dan. Brobbey is over twee jaar natuurlijk beter dan Luuk maar voor volgend seizoen?

16 april 2024 om 19:47

Lang heeft geen rol van betekenis gespeeld, Bergwijn op die positie had ook gewoon meegedraaid bij PSV.

16 april 2024 om 20:01

Om die reden heb ik Lozano eruit gelaten. Die is veel geblesseerd geweest en eigenlijk geen enkele wedstrijd goed gespeeld buiten die helft tegen Ajax. Lang heeft zeker in het begin van het seizoen toch wel een behoorlijk niveau gehaald.

16 april 2024 om 21:48

Pfff die Willy is weer aan het door slaan. Die twee van Ajax kunnen er geen hout van.

16 april 2024 om 22:41

Ik vind dat na alle shit die hij over zich heen heeft gehad dit seizoen, dat Taylor verrassend nu 1 van de besten is. Het meeste bravoure heeft. Hij is nog jong zit nog wel rek in en is dus mentaal ijzersterk. Laat maar even een jaartje onder Slot spelen bij Feyenoord of Bosz bij PSV en denk dat Willy het niet gek gezien heeft.

Taylor en Kaplan heeft PSV echt niet nodig. Enige interessante speler bij Ajax is Brobbey. Wel nog heel ongepolijst, maar hij zou Luuk kunnen opvolgen.

16 april 2024 om 20:59

Niet mee eens, als ajacied. Brobbey uiteraard, maar jonge spelers als Ramaj Hato Kaplan Taylor Rijkhoff Godts etc zouden voor elke eredivisieclub direct of op termijn goede opties zijn. Die gaan zich nog ontwikkelen en halen al een prima niveau regelmatig in een heel zwak Ajax dat compleet stuurloos is. Maar goed het is natuurlijk leuker om te doen alsof niemand bij Ajax er wat van kan, wat trouwens dit seizoen ook wel klopt regelmatig.

Wat mij opvalt aan PSV is dat ze al jaren problemen hebben met een goede degelijke centrale verdediger te vinden en wat uit hun opleiding komt zoals Obispo ontbreekt de kwaliteit. Ik zit zelf om de week met m’n Ajax gezichtje(zo noemen ze dat in Rotterdam en ik kan daar om lachen) bij Sparta en daar speelt ene Eerthuizen…. Meer zeg ik niet….. vind het trouwens wel sympathiek dat ze Taylor noemen en ik begrijp die keuze ook nog.

16 april 2024 om 20:56

Is echt helemaal waar. Is serieus een schande dat PSV al jaren zit te kutte met een rechter cv. En dan weer uitkomen op het einde met een random huurling. Zet een fatsoenlijke goeie cv van pak en beet +- 10 miljoen naast Boscagli en je hebt een verdediging als Feyenoord. En dit is dan ook al meerdere jaren zo.. Zeer frustrerend als psv supporter kan ik je vertellen 😅

16 april 2024 om 21:07

"wat mij opvalt aan PSV is dat ze al jaren problemen hebben met een goede degelijke centrale verdediger te vinden"

Ik vind het momenteel niet zo'n probleem. Boscagli speelt (afgezien van een kort dipje een paar weken geleden) echt een uitstekend seizoen en Ramalho is in de meeste eredivisiewedstrijden ook gewoon prima. En in de toppers zet je gewoon Schouten op zijn plek, misschien is het niet ideaal dat je dat moet doen, maar het werkt wel.

17 april 2024 om 11:40

Maar je moet toch altijd streven naar de ideale situatie? Dit jaar kom je er mee weg in de Nederlandse eredivisie wat ook genoeg zegt over de staat van onze competitie maar andere jaren was het vaak het breekpunt. En ik weet wel dat de speler die PSV gehuurd heeft om het dit jaar op te lossen geblesseerd is maar ook dat was weer tijdelijk noodverband. Nogmaals prima ploeg PSV dit jaar maar dit vind ik nog wel een puntje voor de komende jaren.

17 april 2024 om 13:28

Waar is Bella-Kotchap eigenlijk? Die werd toch met redelijk wat bombarie binnengehaald. Ik weet dat hij lang geblesseerd is geweest, maar wat is daar de status van?

Zonder te willen provoceren: de enige Ajacied waar ik als PSV-supporter een beetje jaloers op ben, is Brobbey. Maar ja, met De Jong en daar achter Pepi heeft PSV die eigenlijk niet nodig...

16 april 2024 om 21:01

Tsja. Dat is wat mij betreft niet provocerend hoor (we zijn echt triest slecht dit jaar) maar wel gewoon heel simpel korte termijn gedacht. Als je bedoelt: wie voegen er nu a la minute in de basis iets toe, dan begrijp ik je wat beter, maar als dat daadwerkelijk de enige speler is die je naar PSV zou halen als je kon, is dat waan-van-het-seizoen.

16 april 2024 om 21:10

OK, Hato zou natuurlijk van mij ook best mogen komen. Maar verder zou ik het eerlijk gezegd eigenlijk niet weten.

16 april 2024 om 21:15

Kaplan heeft ook echt wel potentie en als je bedenkt dat bij ons ramalho op het veld staat is dat ook echt een verbetering.

16 april 2024 om 21:18

Brobbey Hato dus. Dan zou ik zeggen Ramaj Kaplan Taylor Rijkhoff Godts (die zijn allemaal nog super jong en laten echt wel wat zien). Begrijp me niet verkeerd, het zijn geen spelers die er al meteen staan om je kampioen te maken, maar allemaal wel spelers die ik een grotere toekomst toedicht dan 90% van de eredivisie. Andersom zouden van jullie bijna alle spelers basis staan bij ons. Maar het liefst heb ik jullie coach. Liever 1 goede coach dan 5 van jullie beste spelers.

17 april 2024 om 10:11

@leidse, ben het wel met je eens. Maar qua potentie van spelers kijken is op zich leuk, maar een Rijkhoff zet ik dan weg tegen een Van Duiven (al laat die nog niet heel veel zin bij Almere, al krijgt hij daar ook te weinig speeltijd), dus dat is dan wel om het even, en zo zal het met Godts ook zijn, bij Jong PSV lopen nog wel een paar leuke aanvallers rond.

18 april 2024 om 00:25

Maar een Van Duiven is toch niet vergelijkbaar met Rijkhoff of wel? Op de lijstjes die ik ken, staat Rijkhoff hoger aangeschreven. Laatst ook weer in de top 50 grootste talenten kwamen Hato en Rijkhoff terug. Almere vs Dortmund jeugd. Ik ken Van Duiven z'n stats niet dus mss zit ik ernaast.

18 april 2024 om 08:20

Geen idee wie daadwerkelijk het hogere talent heeft. Maar om een Rijkhoff te halen, terwijl je ook van Duiven hebt, is dan onnodig. Uiteraard wil je altijd de beste spelers hebben, maar bij talenten die nog alles te bewijzen hebben, is het in dergelijke gevallen stuivertje wisselen.

16 april 2024 om 23:08

Totdat er volgens seizoen wat ervaren spelers bijkomen en het gaat lopen en dan zijn er ineens meerdere spelers interessant. Blijft toch altijd waan van de dag in de voetballerij. Maar goed na dit seizoen lijkt ook bijna niemand er iets van te kunnen bij Ajax maar denk dat er echt nog wel heel veel potentie bij genoeg spelers zit die echt wel interessant zouden zijn voor PSV. Andersom natuurlijk ook altijd zo.

17 april 2024 om 11:42

Is geen provocatie voor mij hoor. Iedere positie is gewoon goed ingevuld op die van centrale verdediger na maar dat wordt dit jaar prima opgelost!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren