Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Santiago Gimenez, die aanwezig was bij het Premier League-duel tussen Tottenham Hotspur en Arsenal (2-3).

Feyenoord kwam afgelopen weekend niet in actie en dus had de selectie vrijaf. Op de Instagram Stories van Gimenez’ verloofde, Fer Serrano, is te zien hoe de twee hun weekend in Londen spenderen.

Gimenez in het Tottenham Hotspur Stadium.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ook woonden zij de North London Derby bij, die Arsenal uiteindelijk met 2-3 wist te winnen. De beelden van Gimenez in het Tottenham Hotspur Stadium voeden de geruchten over een vertrek bij Feyenoord, daar hij de afgelopen winter al nadrukkelijk in verband werd gebracht met een transfer naar Tottenham.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Benieuwd in hoeverre er concrete interesse voor hem komt. Hij is dit jaar wel heel erg ver weggezakt. Zijn toegevoegde waarde is als hij niet in vorm is wel erg laag.

29 april 2024 om 12:37

Zeker zeer beperkt. Hij gaf de assist tijdens de bekerfinale idd zeer beperkt en totaal geen toegevoegde waarde!

29 april 2024 om 12:55

De lat is iig omlaag gegaan

29 april 2024 om 15:25

Geweldig tegen het machtige NEC. Zal hem vast een toptransfer opleveren naar Real Madrid.

29 april 2024 om 16:27

@ jouses

Hij had tegen NEC zeker een hele belangrijke assist. Maar wat heb je nog meer dit jaar van hem gezien ?

29 april 2024 om 13:19

Elke spits die niet scoort en/of assists geeft en in mindere mate voorbereid heeft geen enkele toegevoegde waarde voor een elftal.

Eerste seizoenshelft werkte Brobbey zich het stront voor zijn ogen, maar schopte geen deuk in een pakje boter met o.a. een 18e plaats tot gevolg. Gimenez daarentegen werd bewierookt omdat hij (bijna) 1 op 1 liep. Na de winterstop zijn de rollen volledig omgedraaid. Gelukkig weten de buitenspelers nu wel het net te vinden, dat was weer het probleem voor de winterstop.

Vorig seizoen schoot Luuk geen deuk in een pakje boter en nu is hij samen met o.a. Schouten favoriet voor de Gouden Schoen en de kans is groot dat hij Tadic opvolgt als Mvp.

Gimenez moet gewoon een maandje op vakantie, ff batterij opladen. Die heeft sinds zijn komst naar Feyenoord zo goed als geen rust gehad.

29 april 2024 om 16:30

Dat ben ik niet met je eens. Een spits kan nog steeds een aanspeelpunt of een aanjager zijn. Echter zag je dat dit jaar ook niet echt terug. Het eerste halve seizoen was hij geweldig en leek hem niets te kunnen stoppen, na de winterstop is het echt heel erg tegenvallend. Hij lijkt wel vaker gewoon ruzie met de bal te hebben.

29 april 2024 om 15:05

Santi heeft ook maar weinig vakantie gehad en daar kan het ook door komen

Ik ben benieuwd als ik een premier league wedstrijd ga kijken of ik ook direct in de geruchtenmolen beland van een mogelijk overstap. Het is allemaal wel erg zoeken. Het is nu niet zo dat hij daar op het terras van de club zat. In Nederland was er een vrij weekend voor een aantal clubs, dan is een trip naar een leuke wedstrijd in het buitenland erg leuk

29 april 2024 om 12:13

Had wat dat betreft wel leuk geweest als Santi dan vanavond bij Emmen-Helmond Sport op de tribune gespot zou worden.

29 april 2024 om 15:13

Dat is wel meer zijn niveau als je zijn vorm de laatste maanden ziet

29 april 2024 om 13:51

Aan de andere kant was de geruchtenmolen helemaal leip gegaan als hij daar op het terras zat. Nu zit hij in redelijke anonimiteit met een pet tussen de rest, in plaats van volle bak in de schijnwerpers.

Ik denk dat Spurs best wel een goede stap voor deze jongen is. Hij is absoluut nog niet klaar voor de absolute top. Daarnaast is hij, gezien zijn mindere vorm, ook nog vrij betaalbaar voor een club als Spurs.

Dit is toch echt journalistiek van het laagste niveau hoor... Zowel Geertruida als Gimenez spenderen hun weekend in Engeland en bezoeken wat wedstrijden. Als we daarmee al de geruchten gaan voeden.. Voor zover bekend zijn er drie clubs in de race voor Gimenez, daar hoort Spurs niet bij. Ik las AC Milan, Atletico Madrid en Leipzig, maar goed. Lijkt mij toch verschrikkelijk om voetballer te zijn en niet bij een andere club op de tribune te kunnen zitten zonder geruchten te krijgen.

29 april 2024 om 12:20

Saka stond op t veld tegen de Spurs. Gaat hij nu een gewaagde overstap maken??????

29 april 2024 om 13:53

Nou ja, ze zitten wel op de tribune bij clubs waaraan ze sowieso al regelmatig gelinkt worden of werden. Dan is het toch logisch dat het wat meer blikken vangt dan wanneer hij bij Wolves op de tribune zou zitten?

29 april 2024 om 16:47

Lijkt je dat oprecht verschrikkelijk? Van je hobby je werk kunnen maken, miljoenen op je bankrekening hebben. Denk dat er wel vervelender momenten in het leven zijn dan een gerucht creëren waar je smakelijk om kan lachen.

Net als bij het bericht over Geertruida, is het alleen maar speculatie. Zou het zo kunnen zijn dat deze voetballiefhebbers gewoon een wedstrijd bezoeken in de PL net zoals wij gewone stervelingen doen?

Laat hem maar vertrekken voor een mooi bedrag. Als Feyenoorder vind ik dat jammer, maar we kunnen het geld goed gebruiken en hij zit echt in een vormdip. Vooral het meevoetballen en initiatief nemen in de zestien meter is de laatste maanden echt heel erg matig. Zelfs de grootste irritatiefactor inmiddels als je naar Feyenoord als supporter zit te kijken.

Hij heeft het geweldig gedaan en we kunnen er nu mooi tientallen miljoenen voor vangen. Durf niet te zeggen welk bedrag precies, maar het is hopen dat er meer geïnteresseerden zijn. Minimaal 35 miljoen moet toch wel kunnen als je kijkt naar zijn transferwaarde die geschat wordt op 45 miljoen, maar 45 miljoen lijkt me echt aan de hoge kant.

Toch ben ik benieuwd wat voor clubs er bij Feyenoord op de stoep komen voor deze jongen. En wat zal Feyenoord voor hem vragen. Feyenoord zal bij interesse en het bepalen van de prijs de nadruk willen leggen op zijn eerste seizoenshelft, waar een kopende partij naar de tweede seizoenshelft zal wijzen. En daar zit qua prijskaartje een enorm groot verschil, dus dat kunnen wel eens interessante onderhandelingen gaan worden.

29 april 2024 om 12:11

misseva88 denk dat feyenoord dan naar het eerste 1.5 seizoen zal wijzen. Heeft het natuurlijk vorig seizoen ook fantastisch gedaan en grote rol gehad in de titel. Maar eens dat het afgelopen half jaar geen positieve invloed op het transferbedrag zal hebben gehad.

Beide clubs lijken mij niet bepaald realistisch. Ik zou gaan voor een Spaanse of Italiaanse subtopper

Nou, doe maar niet. Nu Richarlison een beetje op gang is gekomen kan hij het beste in de spits. Anders kunnen Werner en Son daar ook uit de voeten en komt Veliz komende zomer weer terug van zijn verhuurperiode. Loopt ook genoeg talent in de jeugd rond waarvan Scarlett al regelmatig minuten heeft gemaakt. Daar heb ik allen meer vertrouwen in dan Gimenez.

Lijkt mij niet realistisch.
Denk oprecht dat Gimenez ook voor beide clubs (zwaar) te kort komt momenteel.

Aardig weggezakt bij Feyenoord vind ik en daarnaast vind ik het sowieso al geen echte topper.

Bij Arsenal zou hij absoluut niet spelen. Spurs weet ik niet, omdat Richarlison toch wel vaker eruit lag dit jaar en Son vooral van de zijkant komt normaliter. In de punt is hij minder gevaarlijk...

Al denk ik dat Gimenez te duur gaat zijn voor wat hij brengt en dat Arsenal en Spurs naar hogere spitsen kijken/mikken.

Je hebt een weekend vrij en kiest een mooie wedstrijd uit om naartoe te gaan. En Tottenham- Arsenal is natuurlijk erg leuk. Er zullen echt nog wel meer spelers zijn die in hun vrije weekend een mooie wedstrijd gaan bekijken. Ik sluit niet uit dat Santiago gaat vertrekken die kans is behoorlijk groot maar we hoeven hier toch niet meteen iets achter te zoeken.

Quiten Timber zal dit seizoen als de kans zich voordoet misschien nog wel gaan kijken bij zijn broertje. Dat betekent toch niet dat hij volgend seizoen bij Arsenal speelt

Is dit een nieuwe marketing trucje. Als de koper niet komt dan moet je de koper laten zien dat je beschikbaar bent.
Als ik Gimenez was zou ik eerder een bezoekje aan Italië brengen. Daar is de kans om de oude Gimenez weer te zien opbloeien groter dan in de PL. Ik vrees voor hem dat hij dit (nu) nog niet aan kan.
Hetzelfde geldt voor Geertruida

Weer heerlijke geruchten hoor!! Ik zie hem het overigens nog niet zo snel waar maken in de PL, laat hem eerst naar een laagdrempeligere top competitie gaan zoals Duitsland, Spanje of Italie..

Beide clubs zijn te hoog gegrepen voor deze jongen. Bij één middenmoter in Duitsland zou hij beter tot zijn recht komen. Dat is toch een stapje hogerop voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren