Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt

Laatste update:

Robin van Persie kan niet met zekerheid zeggen dat hij ooit hoofdtrainer wordt van Feyenoord. Volgens de huidige coach van het Onder 19-elftal van de Rotterdamse club spelen diverse zaken daarin een rol. Van Persie is al enige tijd in beeld bij sc Heerenveen als mogelijke opvolger van de vertrekkende Kees van Wonderen.

"Wat is je ambitie? Wil je ooit Feyenoord 1 gaan trainen?", vraagt Sander de Kramer namens RTV Rijnmond aan Van Persie. "Hoofdtrainer bij een hele mooie club zijn", lijkt de voormalig aanvaller de vraag in eerste instantie te ontwijken.

Van Persie geeft vervolgens toch een concreet antwoord. "Ja, Feyenoord is natuurlijk mijn club. Maar ja, of dat zal gebeuren weet ik niet. En wanneer dat zal zijn, dat hangt ook van zoveel factoren af."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Ik ga er niet een tijd op pinnen, überhaupt, of het ooit gebeurt", laat Van Persie alle opties open. "Ook hierin weer, waar we het net over hadden, is dat de puurheid van het coachen uiteindelijk leidend is."

"En daar horen ongelooflijk veel stappen bij. En die stappen ben ik nu aan het zetten. En dan volgt het moment als een schaduw, zeg maar. En uiteindelijk om het moment als eerste doel te pakken, dat is in mijn ogen niet de volgorde. De volgorde is: ik moet zelf eerst zorgen dat ik top word", zo benadrukt de jeugdtrainer.

Assistent van Jans?


Johan Derksen en René van der Gijp spraken afgelopen week in Vandaag Inside over de opvolging van Arne Slot, die Feyenoord inruilt voor Liverpool. "Als je in Nederland zoekt denk ik aan Ron Jans", begon Derksen.

Van der Gijp haakte in. "Jans dan met Van Persie. Dat zou ik dan zeggen. Laat Van Persie lekker twee jaar meelopen met Ron Jans. Met een beetje pech en blessures wordt Heerenveen veertiende. Dan heb je het gewoon kut gedaan."

Zie jij Robin van Persie ooit hoofdtrainer worden van Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja wat is wijsheid. Van bronckhorst, cocu, slot en de boer ging het wel goed af toen ze voor de leeuwen kwamen nadat ze de jeugd hadden getraind en/of assistent waren, waarvan de eerste twee nog zijwieltjes kregen toen advocaat en hiddink langskwamen voor de koffie. Van nistelrooij ging het weer iets minder goed af. Ook al won hij twee prijzen, hij kreeg moeilijk grip om de eredivisie te domineren en leunde teveel op Simons nadat die toch wel wat goede en/of bewezen spelers mocht kopen: sinons, benitez, til, fabio silva, van aanholt, branthwaite, etc. Het verkoop van gakpo was wel even een aderlating, maar het spel liep ook niet heel lekker toen hij er nog was (madueke heb ik buiten beschouwing gelaten, want die kwam vrij laat terug van een blessure en werd toen verkocht voor een vrij grote som). Dus weet niet zo goed als van persie de weg der geleidelijkheid kan opbouwen of gelijk voor de leeuwen gegooid moet worden. Als je die jongens eerder ziet, dan zijn er wel meer succesverhalen dan missers. Maar ja, resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

27 april 2024 om 21:36

Ik zou het wel eens willen zijn. Hij komt op mij over alsof hij er wel een vergelijkbare visie als Slot op na houdt; kent de hele organisatie al en is natuurlijk een fantastisch uithangbord.

27 april 2024 om 22:21

Je kunt wel een goede visie hebben maar ik denk dat het ook wat levenservaring en vlieguren vraagt om het over te kunnen brengen.

27 april 2024 om 22:46

Als je die jongens alleen beoordeelt op hun werk in de eredivisie dan zijn het succesverhalen. Zeker in de tijd van cocu en de boer. Weinig tegenstand of kwalitatieve coaches. In het buitenland ontmaskerd, mede door het falen van de knvb door het aanbieden van de verkorte cursus. Er zijn verdomd weinig topspelers uit Nederland die het verschil maken als coach op hoger niveau dan de eredivisie

Natuurlijk word hij ooit hoofdtrainer van Feyenoord, dat is een ding wat zeker is. Maar of dat snel gaat gebeuren denk ik niet. Ten eerste de voetsporen volgen van Slot gaat heel moeilijk worden, daarnaast ervaring op doen bij een ander club is ook een prio, je kan niet zomaar instappen en denken “mooi Feyenoord word nu mijn club” dat denk ik niet op korte termijn maar in de toekomst zeker tenzij hij het niet red als coach in betaald voetbal. Dan kan ie lekker aanschuiven bij talkshows en ze analyses geven aan de gespeelde wedstrijden.

"En daar horen ongelooflijk veel stappen bij. En die stappen ben ik nu aan het zetten. En dan volgt het moment als een schaduw, zeg maar. En uiteindelijk om het moment als eerste doel te pakken, dat is in mijn ogen niet de volgorde."

Dit is em! Ik heb niemand dit zo horen uitleggen, maar dit klopt. Trainer zijn is een vak, daar goed in woorden kost tijd en daar horen echt heel veel stappen bij die je niet kan overslaan omdat je ooit een heel goede voetballer bent geweest. Dit wordt een grote. Geen idee of hij talent heeft voor het vak, maar hij snapt wat er gevraagd wordt en onderschat het traject niet. Dat is volgens mij het halve werk.

28 april 2024 om 07:09

Van Nistelrooij zei hetzelfde. En die voelde zich nog niet klaar voor de job. Die heeft zich alleen om laten praten door Brandts, want de club had hem nodig en hij kon het allemaal wel. Laten we hopen dat van Persie wel vasthoud aan deze woorden, dan is de kans op succes een stuk groter

Van Persie moet komende 2 seizoenen eigenlijk al assistent worden onder een ervaren coach, Gio misschien. En dan kan die daarna het stokje overnemen.

Hij doet enorm goed werk bij de jeugd, waar bijv spelers als Read, Giersthove, Slory en el Harmouz echt de vruchten al van hebben geplukt.

Wat een onzin van van Persie je moet gewoon net als Sneijder die positie opeisen. Succes in het verleden staat gerant voor de toekomt. Dan hoef je echt helemaal niks meer te leren. Dan ben je de wijsheid zelf en hoort iedereen jouw ideeën te volgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren