Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez: ‘Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen’

Laatste update:

Kenneth Perez verwacht dat Justin Bijlow komend seizoen nog steeds onder contract staat bij Feyenoord. Dat zou inhouden dat concurrent Timon Wellenreuther bezig is aan zijn laatste maanden in De Kuip.

Wellenreuther zag Bijlow onlangs terugkeren in de selectie van Feyenoord, nadat de Oranje-international er maandenlang uitlag vanwege een spierscheuring.

Waar de Duitse sluitpost als vervanger een uitstekende indruk maakte bij de Rotterdammers, moest hij afgelopen donderdag toezien hoe Bijlow zijn plek onder de lat terugkreeg van trainer Arne Slot.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De concurrentie onder de lat bij Feyenoord komt ook ter sprake bij Voetbalpraat van ESPN. Journalist Freek Jansen van Voetbal International verwacht dat Bijlow óf Wellenreuther na dit seizoen uit De Kuip vertrekt. “Dat wordt duizend procent Wellenreuther”, reageert Perez.

Algemeen Dagblad-journalist Maarten Wijffels, die eveneens aanwezig is in het praatprogramma, verbaast zich over de uitspraak van de Deense analist. “Als je nu moet kiezen op welke keeper je volgend seizoen bouwt, dan kies je toch voor Wellenreuther?”

“Voor de toekomst bouw je toch op Bijlow?”, stelt Perez. “Dat is toch een keeper waar ze altijd veel vertrouwen in gehad hebben? Het enige wat je op Bijlow kan aanmerken, is zijn fysiek. Maar daarom hebben ze er goed aan gedaan om een hele goede tweede keeper te halen. Dat moeten ze weer doen.”

Perez denkt ook dat Wellenreuther door zijn recente goede prestaties op dit moment beter in de markt ligt. “Bijlow levert nu nul op, denk ik. Er is nu geen club die over Bijlow denkt... Vorig jaar was er sprake van Manchester United. Dan heb je het over veel geld. Nu is er niemand die Bijlow gaat halen, dus dan is het logisch dat ze hem behouden.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou er als Feyenoord zijnde ook wel een beetje klaar mee zijn denk ik. Prima keeper maar geen absolute topper, en daarnaast slechts 43% van de mogelijke minuten gemaakt weer. Sinds het seizoen 2018/2019 in een heel seizoen (alle wedstrijden) volgens transfermarkt een krappe 22 wedstrijden per jaar gekeept. Echt niet best

30 april 2024 om 07:51

Dat mag je niet zeggen want het is een jongen van de club. Maar je hebt groot gelijk Felix, zo bijzonder is die echt niet. Is vooral sentiment. Die Wellenreuther doet het toch gewoon net zo goed?

30 april 2024 om 08:03

S_tahamata over wellenreuther hoot ik juist altijd dat hij het fantastisch doet. Waar ik het wel mee eens ben trouwens. Dat doet bijlow het toch automatisch ook bijzonder, want die doet het net zo goed.

30 april 2024 om 08:19

Weer iemand die begint over dingen die je niet mag zeggen. Het internet is je papa niet. Je hebt van niemand toestemming nodig. Zeg lekker wat je wilt.

30 april 2024 om 08:33

Dat lijkt natuurlijk op een sneer dat feyenoorders meteen reageren op een bericht waarin lelijk wordt gedaan over een jongen van de club. Je kunt het kleinzerig of hypocriet noemen, maar kennelijk is het een ding wat altijd benoemd moet worden.

ON: Blijlow is gewoon een stuk beter op alle gebeid behalve fysiek. Zelf zou ik elke dag van de week voor Bijlow kiezen. Komende jaren iig een goede keeper, voor de helft van het seizoen dan...

30 april 2024 om 08:38

Tsja, de vraag is of het zo erg is om Bijlow bij Feyenoord te houden op deze manier. Zolang je een goede tweede keeper hebt, heb je een geweldige keeper voor ruim de helft van het seizoen, en daarnaast gewoon een goede (hopelijk). Daarnaast sluit ik niet uit dat Bijlow wel eens gewoon een heel seizoen gaat keepen. Als ie altijd fit was geweest, was ie natuurlijk al lang weg geweest

30 april 2024 om 12:22

@grasnaaier, is het ook niet zo dat hij, in verhouding tot bijvoorbeeld Wellenreuther, onnodige kritiek krijgt? En dat is denk ik juist omdat hij "een kind van de club" is.

Kijk, hij is blessuregevoelig en dat staat wellicht ook zijn carriere in de weg. Maar hier wordt continu zijn kwaliteit als keeper bekritiseerd terwijl Wellenreuther voor dezelfde reddingen volop lof krijgt. Bijlow is gewoon een hele goede keeper en pakt heel veel punten voor Feyenoord, maar nu wordt zijn blessuregevoeligheid ook gebruikt om hem op andere punten aan te pakken en dat is m.i. zeer onterecht

Laat de volgende trainer maar bepalen welke keeper hij opstelt, beiden hebben nog een contract.

Er is voor beide keepers wat te zeggen, Wellenreuther heeft het fantastisch gedaan. Maar als ik donderdag Bijlow weer zag, dan denk ik dat hij nog beter bij onze speelstijl past. Plukt een paar corners, en is voetballend zo sterk dat we met hem een betere opbouw hebben.

30 april 2024 om 09:07

Maar 'onze speelstijl' is de speelstijl van Slot. Misschien wil de volgende trainer dat elke achterbal naar voren wordt gerost en kan Wellenreuter dat beter.

Ik denk dat je eerste zin blijft staan, namelijk dat niemand weet hoe Feyenoord gaat voetballen dus de trainer kan kiezen tussen twee prima keepers.

30 april 2024 om 09:47

Nee de speelstijl is de visie van de club, dat is volgensmij meerdere malen duidelijk gemaakt. Dat betekend welke trainer ook komt, dat er een soortgelijke speelstijl gehanteerd gaat worden.

30 april 2024 om 11:32

Niet mee eens....iedere trainer heeft zijn eigen speelstijl. Tevens ligt het er ook aan welke spelers je hebt.

Wellenreuther wordt verkocht, Bijlow moet gewoon heel zijn carriere bij Feyenoord blijven. En Feyenoord weet dat het een goeie 2e keeper moet hebben.

Wellenreuther is een leuke keeper, maar Bijlow is zoveel meer talentvol en kan een veel hoger niveau halen. Ik zou niet de CL in willen met Wellenreuther als 1e keeper. Dan zou ik altijd kiezen voor Bijlow met een goede 2e keeper erachter.

30 april 2024 om 09:14

Inhoudelijk gezien ben ik met je eens dat Bijlow potentieel ook stuk meer heeft maar vind je het dan niet langzaam riskant met Bijlow worden? Hij is immers zo vaak geblesseerd enwanneer je geen goede vervanger vindt, ben je de pineut. Dan sta je een x aantal maandente bibberen met een matige keeper. Nu met wellenreuther heb je wel iemand staan en vermoed lastig is om soort kaliber als 2e keeper terug te halen.

30 april 2024 om 18:39

Net zoals nu dus? Twee doelmannen die elkaar niet erg veel ontlopen, beiden veel wedstrijden keepen, en daarmee ook beiden een salaris van een eerste keeper zullen hebben? Ik zou gaan voor een vertrek van beiden. Je verkoopt je tweede keeper met winst, bent een van een dure en vaak geblesseerde Bijlow af, en je haalt gewoon een goeie, niét blessuregevoelige keeper met een degelijke tweede keeper. Dan is de discussie eindelijk voorbij en het bespaard je salaris.

Als Bijlow blijft zal Wellenreuther waarschijnlijk vertrekken. Die kan makkelijk ergens als eerste keeper aan de slag. Dan moet je eigenlijk weer een keeper zien te vinden die van hetzelfde niveau is, maar zin heeft om als tweede keeper te fungeren. Als Feyenoord zijnde moet je er gewoon rekening mee houden dat Bijlow maar 50% zal spelen. Als je dan brandhout als tweede keeper hebt ben je gewoon de pineut.

30 april 2024 om 09:15

Je hebt er toch niks aan als je bij voorbaat al weer dat je "1e" keeper maar max 50% van zijn wedstrijden kan keepen. Dan kan je beter met een keeper spelen die er altijd staat

30 april 2024 om 09:43

Naja het rare is dat er geen echte logica in de blessures van Bijlow zit....het zijn allerhande verschillende blessures met verschillende oorzaken. Het kan dus ook zomaar zijn dat hij ineens volledig blessurevrij blijft

30 april 2024 om 10:52

Dat kan idd Marcel, maar de kans is net zo groot dat hij zo ernstig geblesseerd raakt . Dat hij nooit een wedstrijd meer kan keepen

Perez heeft wel een punt, zie clubs niet zo snel voor Bijlow gaan.
Als je een bod krijgt op Bijlow, meteen doen.

Enige reden waarom Bijlow genoemd werd door United was door Ten Hag, aangezien Nederlandse trainers altijd persee Nederlandse spelers moeten kopen. Maar ook toen kwam hij te kort voor het niveau dat United moet streven.

Bij Manchester United worden nauwelijks Nederlanders gehaald. Alleen Malacia werd verleden jaar gekocht van Feyenoord.

Wat je bedoelt is dat trainers graag spelers halen waar ze eerder mee gewerkt hebben of die ze goed kennen. Dus haalde Ten Hag verleden jaar Anthony en Martinez en dit jaar Onana.

Bijlow is een topkeeper voor NL begrippen, maar zo vaak geblesseerd. Ik zou wellenreuther behouden, die het gewoon uitstekend heeft gedaan.

Laat Wellenreuther maar naar Ajax komen. Zoeken ze het in Rotterdam maar uit met die Bijlow. Een zeer sterk overschatte keeper. Kijk eens alleen al hoe bijlow uitkomt.

Zal als Feyenoord zijnde op zoek gaan naar een nieuwe keeper, bijlow mist gewoon te veel wedstrijden per zeizoen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren