Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Malik Tillman blijft: PSV neemt Amerikaan definitief over van Bayern München

Laatste update:

Malik Tillman blijft bij PSV. Dat maakt de Eindhovense club vrijdagmiddag bekend via de officiële kanalen. De 21-jarige Amerikaan wordt dit seizoen door PSV gehuurd van Bayern München, en had de optie om hem daarna te kopen van de Duitse club. Die optie wordt nu dus gelicht. Tillman tekent een contract tot medio 2028 in het Philips Stadion.

Op de website van PSV reageert Tillman, die volgens het Eindhovens Dagblad zo'n twaalf miljoen euro heeft gekost, op het nieuws. “Ik ben heel blij dat ik langer bij PSV blijf. Het eerste seizoen is geweldig geweest en ik hoop dat we de komende jaren nog veel prijzen gaan pakken. Dat geeft me het vertrouwen dat ik hier op de juiste plek ben en dat ik me hier kan ontwikkelen tot een nog betere voetballer.”

Ook technisch directeur Earnest Stewart is blij dat Tillman langer blijft. "Malik heeft dit seizoen zijn waarde meer dan bewezen. Het is een fantastische voetballer met ontzettend veel kwaliteiten. Daarnaast heeft hij ook nog eens een geweldige ontwikkeling doorgemaakt, als voetballer en als mens. Ik ben erg blij dat hij nog lang voor PSV speelt."

Tillman doorliep de jeugdopleiding van Bayern. Toen hij negentien was maakte hij voor die club ook zijn debuut in het betaald voetbal. In het seizoen 2022/23 speelde hij een jaar op huurbasis voor het Schotse Rangers.

Vorig jaar zomer keerde hij terug bij Bayern, maar dat duurde niet lang: PSV klopte aan, en de clubs bereikten een akkoord over een huurovereenkomst. Dit seizoen is de aanvallende middenvelder belangrijk voor de Eindhovenaren, met tot dusver 9 goals en 15 assists in 38 officiële duels.

Als kers op de taart werd Tillman vorige week landskampioen met PSV, toen Sparta Rotterdam in eigen huis met 4-2 werd verslagen. De samenwerking blijkt een dusdanig succes, dat beide partijen nu hebben besloten langer met elkaar door te willen.

Met de overgang is dus een bedrag van ongeveer twaalf miljoen euro gemoeid, exclusief bonussen. Volgens het Eindhovens Dagblad is het daarbij aannemelijk dat er een terugkoopoptie met een matching-right in het contract is opgenomen. Dat laatste houdt in dat Bayern een akkoord van PSV over Tillman met een andere club voor het hoogste bod zou kunnen kapen.

Sergiño Dest


Donderdag werd nog bekend dat een andere huurling van PSV, Sergiño Dest, de club lijkt te gaan verlaten. Volgens Voetbal International en het Eindhovens Dagblad hebben de Eindhovenaren besloten om de koopoptie die in het contract van de vleugelverdediger is opgenomen niet te lichten.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws, heerlijke aanwinst gebleken

10 mei 2024 om 16:57

Top nieuws daar gaan we veel plezier van hebben. Psv goede zaken gedaan. Nu nog Veerman behouden en van mij mogen ze Pepi ook houden die heeft het goed gedaan met weinig in val beurten.we zijn weer een stapje voor de concurrent.

10 mei 2024 om 17:01

Zeker een goede zaak voor psv. Wat betalen ze eigenlijk voor hem?

10 mei 2024 om 17:08

Ik schat tussen 12 en 15 miljoen.JesseK@

10 mei 2024 om 17:09

Mee eens, maar ze moeten wel op gaan passen dat het niet weer in dezelfde val loopt. Het lijkt namelijk weer veel op het beleid dat ze eigenlijk al jaren voeren met betrekking tot financien, waarbij succesperiodes en financiele problemen elkaar afwisselen.

Op dit moment zijn er namelijk geen problemen, maar je merkt altijd weer dat een minder seizoen op den duur onvermijdelijk is en dan moet je wel vet op de botten hebben. Zelfs Ajax is dat overkomen en die hadden verschrikkelijk veel vet op de botten. Daar is weinig nog van over.

10 mei 2024 om 17:14

PSV gaat Veerman en bakayoko verkopen wat waarschijnlijk al 60 miljoen oplevert met 60/80 miljoen aan inkomen champions league. En dat is nog los van de inkomsten van dit seizoen. PSV heeft voor de komende jaren genoeg vlees op de botten. En met de inmenging van de grote heren van de brainport bedrijven zal er ook wel genoeg kennis en kunde financieel zijn om de juiste keuzes te maken. De grootste bedrijven van Nederland en hun financiële directeurs zijn verbonden aan PSV denk dat alles wel onder een goede meetlat gaat

10 mei 2024 om 17:15

@Sirius het is wel heel voorbarig om PSV op basis van 1 aankoop voor volgend seizoen gelijk slecht financieel beleid toe te schrijven. Ze hebben afgelopen zomer flink verkocht, extra (niet begrote) CL miljoenen verdiend en komend seizoen zullen de CL-premies ook stijgen. Ik denk dat PSV nu nog weinig risico neemt. Waarschijnlijk worden Bakayoko en Veerman ook nog wel verkocht

10 mei 2024 om 17:36

Tillman heeft zich al bewezen bij PSV en heeft laten zien dat hij hoge pieken heeft. Deze aankoop vind ik persoonlijk vrij risicoloos of hij moet echt een vorm dip hebben waar je u tegen zegt of een grote blessure. Denk dat je een potentiële topper hebt gekocht voor een relatief goed bedrag.

10 mei 2024 om 17:37

Hoe bedoel je ze mogen Pepi houden? Die is eigendom van PSV.

10 mei 2024 om 17:47

Omdat er - met europees voetbal en transfers - een directe relatie ligt tussen sportieve en financiele prestaties zal die afwisseling altijd blijven bestaan.

10 mei 2024 om 19:13

@JesseK19, heb je het artikel wel gelezen? Het staat er gewoon in, namelijk rond de 12 miljoen volgens het Eindhovens Dagblad.

10 mei 2024 om 22:45

Achterman@ thanx wist niet dat hij al van psv was? Dus is dat nog beter.

11 mei 2024 om 12:12

Hi TVM, dat stond er in eerste instantie nog niet bij

10 mei 2024 om 19:22

Heerlijk nieuws. Dit is zo’n goede transfer. Fantastische speler en nog bizar jong.

10 mei 2024 om 16:59

Give the cup to PSV!

Toptransfer! Gaan we nog veel plezier aan beleven!

10 mei 2024 om 17:27

Afwachten . Het kan zijn dat hij boven zich zelf uitsteeg en hij het volgend seizoen minder gaat doen.

10 mei 2024 om 17:33

Kan ook zijn dat volgend seizoen blijkt dat ie liever gaat pingpongen. Heb je er helemaal niks meer aan! Wat een dooddoener weer dit zeg. Als hij dit al 2 seizoenen gepresteerd had dan was hij niet meer te betalen geweest. Dus hele slimme zet dit.

10 mei 2024 om 17:53

Kan ook zijn dat die maar op 50% van zijn kunnen presteerde en dat die volgend jaar nog veel beter is.

2028! Wat een luxe! Geweldige potentie, fluwelen techniek. Saibari tillman schouten sws al volgend seizoen wat een luxe.

10 mei 2024 om 19:42

En dan heb je Babadi en Land als talenten erachter. Echt dikke prima.

10 mei 2024 om 20:29

Pff .. ziek middenveld idd, en dan vergeet je Til ook nog. Bijna noodzaak om Veerman voor een mooie prijs te laten gaan.

12 mei 2024 om 08:25

Of we laten Til gewoon gaan en behouden Veerman. Wat Til doet is leuk, en wellicht effectiever dan hij er voetballend uitziet, maar een Veerman-opvolger loopt er niet rond in de selectie en haal je niet zo snel. Til is makkelijker te vervangen.

Wauw dit wordt een schot in de roos met uitzicht op een goede winst! Heerlijke aankoop!

Heerlijk dit nieuws op n vrijdag

Verstandige zet. Uitstekende speler die af en toe nog wat nonchalant is. Hij lijkt op een betere versie van Gaston Pereiro. Maar als hij aan staat, is hij bijna niet af te stoppen.

10 mei 2024 om 17:10

Exact, minder nonchalant en hij was basisspeler bij Bayern, maar goed, is ook nog 'maar' 21.

10 mei 2024 om 18:37

Was hij basisspeler of stond hij één keertje in de basis? Dat laatste komt meer in de buurt namelijk.

10 mei 2024 om 23:42

Ik denk dat hij bedoelt dat als Tillman minder nonchalant was geweest, dar hij dan in de basis bij Bayern zou staan.

Kijk, dat is nog eens mooi nieuws. Uitstekende transfer, nu al een ontzettend goede speler voor Eredivisiebegrippen die alleen nog maar beter wordt en voor veel geld verkocht kan gaan worden. Had eigenlijk verwacht dat Bayern wel roet in het eten zou gooien.

10 mei 2024 om 17:46

Hopelijk komt er in de winterstop niet allemaal clausules naar boven waardoor bayern hem goedkoper terug kan halen of een heel groot doorverkoop percentage heeft.

Wat een top nieuws! Heerlijke voetballer en je ziet gewoon dat hij goed in het team ligt.

Fantastisch nieuws, echt een geweldenaar.

Schijnt dat Earnie afgelopen maandag hem dat contract heeft laten tekenen, handig

Hier gaat PSV dikke winst op maken. Weet niet wat t bedrag is, schijnt 12 tot 14 miljoen te zijn, maar dat is hij helemaal waard. Als die zich goed blijft ontwikkelen, gaat die voor het veelvoudige verkocht worden.

10 mei 2024 om 17:01

Zou er door bayern niet een "goedkope" terugkoop optie zijn?

10 mei 2024 om 17:06

Zou me ook niets verbazen om eerlijk te zijn.

10 mei 2024 om 17:10

Dat zal waarschijnlijk wel zo zijn bij PSV, die doen aan de voorkant altijd voorkomen alsof ze fantastische deals maken, of er zal een afspraak met Tillman gemaakt zijn dat ze volgend seizoen niet moeilijk gaan doen als hij een transfer wilt maken

10 mei 2024 om 17:11

Anderzijds zie ik die jongen op korte termijn geen meerwaarde hebben voor een club als Bayern. Ik zou het dus wel snappen als Bayern genoegen neemt met 12-14 miljoen euro voor een speler die niet enigszins in de plannen voorkwam. Ik denk voor beide clubs een goede deal. Die 12-14 miljoen euro ga je makkelijk terugverdienen bij dit soort spelers, maar dan moet hij wel spelen. Dat ging bij Bayern niet gebeuren.

10 mei 2024 om 17:14

Zoals ik het tot nu toe begreep, heeft Bayern vooral een soort "cancel" optie waarmee ze hem deze zomer, tegen een vergoeding van een paar miljoen, toch in Munchen kunnen houden. Het zou geen terug koop optie zoals bij Xavi waarmee ze hem de komende jaren goedkoop weer naar Duistland kunnen halen (goed mogelijk dat ik dat verkeerd begrepen heb overigens).

10 mei 2024 om 17:22

Iedere koopovereenkomst zit vol met clausules bij iedere club. Je kent nooit alle voorwaarden dus heeft nul zin om daar bij iedere transfer over te beginnen. Voor aankomend seizoen is dit gewoon een prima aanwinst voor psv.

10 mei 2024 om 18:08

Toen Earnie naar Xavi Simons achtige constructies in Tillmans contract gevraagd werd een hele poos geleden antwoordde hij: Bayern is een heel grote club. Zit er dik in dus. Immers, anders had hij wel gewoon 'nee' gezegd. Ik vind het ook niet zo erg als Bayern ons financieel maar goed beloont voor het verder opleiden van Tillman. En met 'goed' bedoel ik dan 25 miljoen bijvoorbeeld (nog steeds dikke winst), waar we anders misschien 45 hadden kunnen krijgen, maar dan nooit Tillman gekregen hadden. Als niet-olieclubs kunnen PSV en Bayern zo ook nog wat voor elkaar betekenen. Eens in de zoveel jaar een Tillman met een faire terugkoopclausule zie ik wel zitten.

Af en toe wisselvallig maar wat een fantastische speler. Denk dat dit bovenaan het prioriteiten lijstje van PSV stond. Toekomstig eredivisiespeler van het jaar en megatransfer. Dat eerste wellicht volgend jaar al.

Kijk, dat is nog eens geweldig nieuws! Ik had verwacht dat Bayern het boetebeding zou betalen en hem volgend seizoen nog eens te verhuren en voor veel meer geld te verkopen, maar dit is veel beter natuurlijk.

Vind dit echt een ge-wel-dige speler. Soms wat te laconiek in balverlies, maar Tillman is echt puur voetbal en daarnaast ook nog eens sterk én werkt echt hard in het druk zetten. Ik weet natuurlijk nog niet wat er gaat komen, maar ik denk dat dit nu al de beste transfer is van deze zomer. Je weet wat je krijgt, wij mogen nog minimaal een seizoen van hem genieten in Eindhoven en hopelijk gaat hij voor een flink bedrag weg na een tijdje (maar dat verwacht ik wel als hij zo doorgaat).

10 mei 2024 om 17:14

Maar dan zouden ze hem waarschijnlijk verhuren aan een club in een top competitie of nogmaals aan PSV. Dan zou hij volgend jaar nog een 1-jarig contract hebben. Dan vang je die 12 tot 14 miljoen euro niet meer. Vanuit het perspectief van Bayern was het dus een goed moment om hem te verkopen.

10 mei 2024 om 17:19

Ja dat is waar, al zou vind ik hem wel zo goed dat ik denk dat hij deze lijn van vorig seizoen wel door zou kunnen trekken in een topcompetitie en als hij het ook in een topcompetitie goed doet kun je ook met een eenjarig contract nog wel 20 miljoen voor hem vangen denk ik.

Echter neemt Bayern dan wel een risico natuurlijk aangezien dat boetebeding ook wel flink zal zijn geweest en nu hebben ze zeker geld binnen voor een speler die in ieder geval de komende twee jaar nog weinig minuten zou gaan maken in de hoofdmacht.

niet verwacht, maar letsgoooooooooo. huer gaan we heeeeel veel plezier aan beleven.

Pff hier ben ik heel erg blij mee, wat een speler

Fantastisch nieuws dit!!!

10 mei 2024 om 17:17

Hoeveel gaat PSV aftikken? Goede transfer zeg jeetje. had dit niet verwacht!

10 mei 2024 om 17:30

12 miljoen. Top deal als er geen terugkoop in zit.

Beste aankoop sinds jaren in de Eredivisie. Dacht dat Feyenoord met Szymanszky een gouden speler in huis had, maar deze Tilman is echt next level. Wat een creativiteit. Als hij (dit is puur mijn gevoel) nog meer inzet en pit in zijn spel kan leggen, wordt het een absolute topspeler in Europa.

10 mei 2024 om 17:16

Dat is wel heel erg overdreven. Bayern laat hem ook niet voor niets zo makkelijk gaan. Ik acht Tillman meer van de categorie Gakpo e.d. Goede spelers, maar ik zie ze niet snel excelleren in de wereldtop. Die doen hooguit redelijk mee. Wel is hij met 21 jaar (wordt over twee weken 22) best jong, maar een absolute topspeler in Europa zie ik niet gebeuren. Zeker als aanvallende creatieveling moet je dan naar mijn mening al een stuk verder zijn.

10 mei 2024 om 17:25

Ik denk dat hij een heel eind kan komen. Zoals je zelf al zegt is hij echt nog jong (gakpo brak überhaupt pas door in het eerste op zijn 22e). In de eerste seconde na balverlies is hij soms wat te laks, maar technisch is het echt heel goed en dat eerste is veel makkelijker trainbaar dan dat laatste. Daarnaast heeft hij dus echt wel inhoud en loopvermogen, ik heb hem thuis tegen Dortmund echt gigantisch zien afjagen (amper minder dan Til normaal doet en die staat erom bekend).

Er zijn de laatste jaren eigenlijk geen spelers in de Eredivisie geweest waarvan ik dacht dat ze de wereldtop vanuit de Eredivisie wel aankonden (op Frenkie en De Ligt na) en dat denk ik bij Tillman nu ook nog niet, maar ik vind hem wel éã©n van de spelers uit de huidige Eredivisie waarvan ik denk dat hij het het verst kan schoppen.

Mooie aanwinst vond hem nu al met momenten te goed voor de Eredivisie, misschien al de beste transfer van de zomer.

Beste transfer voor aankomend seizoen.
Wat kan deze jongen geweldig voetballen.

Prachtig nieuws. Weet iemand of Bayern een terugkoopoptie heeft?

Deze jongen geeft me inderdaad Gaston Pereiro vibes. Wanneer die er zin in heeft, is door heel Eredivisie niet te stoppen. Maar dat nonchalant zie je nog wel vaak bij hem zoals vorige week tegen Sparta. Maar al met al is het echt een geweldige speler voor PSV. Hopelijk speelt die volgend seizoen op 10 ipv aan de buitenkant.

Tillman was trouwens super dronken op de platte kar, haha wat een gast.

Malik was aardig in de olie afgelopen weekend dus die zullen hem wel gelijk een contract hebben laten tekenen Nee even zonder gekheid. Natuurlijk geweldig nieuws en top werk van Earnie. Tillman is een van de beste aankopen van de afgelopen jaren. Gaat ons volgend seizoen zeker helpen

Geweldige speler, geweldige aankoop. Als PSV zijnde Lozano verkopen en investeren in een CV van het niveau dat ze nastreven. Kan je Schouten op het middenveld houden en niet te verplaatsen. Ramalho kan niet en Teze is het ook net niet in de as.

10 mei 2024 om 17:32

Eens. Schouten, Saibari, Tillman middenveld met Til als backup zou heerlijk zijn als Veerman vertrekt natuurlijk. Jong, dynamisch en heerlijk om naar te kijken.

Dit is wel hard! Had dit niet zien aankomen! Goeie baller !

Da’s pas goed nieuws! Hulde, Earnest!

Dan is het hopen dat PSV geen kampioen wordt of andere prijzen wint, anders is Tillman helemaal van het padje af.

Zonder gekheid; hele goede keus en aanwinst voor PSV. Dit seizoen al heel goed met 9 goals en 15 assists (alle competities bij elkaar) en heeft nog veel potentie in zich. Hij kost nu wel een fors bedrag, maar dat gaat PSV uiteindelijk toch wel terugverdienen aan hem. Zowel sportief als financieel, want ik zie hem bij PSV zeker grote stappen maken en hem uiteindelijk een mooie transfer naar het buitenland verdienen voor veel geld.

Ik ben benieuwd wat PSV in de transferperiode allemaal nog gaat doen. Zijn wel een hoop spelers die nog maar 1-jaar vastliggen en dat zijn dan ook niet de minste namen; Boscagli, Teze, Benitez, Mauro en de Jong als belangrijkste namen. Over Ramalho is nog geen duidelijkheid (voor zover ik weet), Dest vertrekt sowieso en Veerman lijkt ook eventueel voor een nieuwe stap open te staan. Veerman zie ik op de een of andere manier wel vertrekken, Boscagli ook.

Ge-wel-dig nieuws. Maar als PSV fan moet je nooit te vroeg juichen (dossier Xavi Simons). Hoe zit het met terugkoopoptie of doorverkooppercentage? Want Bayern liet Zirkzee ook gaan maar heeft zowat de helft van de transferrechten in handen. Als het een verkapte koopoptie is hebben we er sportief veel aan maar in de doorverkoop een stuk minder. En dat terwijl Tillman een goudmijn is.

Al met al ontzettend goed nieuws dat we hem nog een seizoen houden! Ook vanwege zijn multifunctionaliteit.

10 mei 2024 om 18:14

Sportief is dit vooral geweldig nieuws. Financieel zou ik er ook niet teveel van verwachten, maar eigenlijk moet dat ons als voetbalfans ook niet zo boeien. Het is jammer dat in het voetbal geld zo belangrijk is geworden. Je kunt er niet omheen, dat begrijp ik, hoor. Maar laten we ook niet vergeten hoe gaaf het is om Tillman te zien voetballen! Prachtige stijl, scorend vermogen, en multi-inzetbaar. Hopelijk kan hij nog veel feestjes mede veroorzaken en vieren bij ons.

11 mei 2024 om 04:15

MT87
Eens! Alleen komen we net van een tijd dat Gakpo gedwongen verkocht moest worden en het financieel absoluut niet lekker ging. Nu komt er gelukkig wat CL geld aan maar PSV heeft nog niet heel veel vlees op de botten dus veel transferwaarde op het veld hebben blijft van levensbelang. Brands gaf eergister ook weer aan dat PSV elk seizoen wel 1 grote transfer moet doen.

Al met al zeer blij met dit nieuws! Ik heb altijd gezegd dat we al van geluk mogen spreken als van de huurlingen Dest of Tillman er eentje blijft. En er zit nog zoveel rek in deze jongen. Geniet van het kampioenschap! Met Schouten, Saibari, De Jong, Pepi, Til, Babadi, Lang, Lozano, Mauro en Tillman hebben we een vaste kern voor nog een mooi seizoen. Ik hoop verder vooral dat ook Jong PSV een flinke kwaliteitsimpuls zal krijgen.

10 mei 2024 om 22:36

Bayern is natuurlijk ook niet gek. Waarom zouden zij een talent als dit voor zo’n zachte prijs laten gaan? Omdat zij de mensen bij PSV zo aardig vinden? Zij hebben hem nu niet nodig en hij zou waarschijnlijk meestal banken maar zo kunnen ze zijn ontwikkeling mooi afwachten.

Goed gedaan steward hij heeft hem waarschijnlijk afgelopen maandag laten tekenen 😂🍺🍺🍺

Lekker man. Hier gaan we nog een hoop plezier aam beleven.

Blij mee, is toch een aanwinst gebleken dit jaar. Fijn dat ie nu defintief overgenomen is, hoewel je er donder op kan zeggen dat hij voor een vast bedrag weer teruggekocht kan worden door Bayern.

Koopje voor 12 miljoen, fantastische speler zeg

De meeste mensen in Eindhoven lijken blij met hem te zijn, maar ik vond Tillman juist beetje tegenvallen bij PSV, vooral de eerste seizoenshelft. Maar ik zie nu dat hij blijkbaar pas 21 jaar oud is, dus wellicht wordt het nog wat.

10 mei 2024 om 19:17

Heb je psv beetje gekeken?
Hij heeft wel echt dat extra s, goede acties kan man passeren, kan scoren meerdere posities.
Hij oogt soms wat laconiek maar is echt wel een grote meerwaarde voor psv.
Goede slimme aankoop, blij dat hij overgenomen is.

10 mei 2024 om 20:02

Klopt, eerste moest hij nog inkomen. Begon bij Jong zelfs, met die rare gele kaart toen. Was ook niet zo positief, maar zat er echt naast!

Heel goed. Kan hij bij ons mooi zijn lever optrainen voor Oktoberfest! Geweldige speler en sympathieke jongen. Hopelijk kunnen we vaker dit soort deals met Bayern sluiten.

10 mei 2024 om 19:18

Ik hoop het ook, dit zijn net de spelers die het waarschijnlijk nooit gaan redden bij een bayern maar perfect zijn voor o.a
Psv.

10 mei 2024 om 22:45

Je bedoelt een samenwerkingsverband? Bayern heeft in het tweede elftal (zou hier “Jong” heten) en in uitleenbeurten verschillende grote talenten. Dit is in ieder geval beter dan jonge spelers verkopen zonder opties tot terugkoop (naar mijn weten) zoals bij Angelo Stiller (nu VfB Stuttgart) en Kenan Yildiz (Juventus) gebeurd is. Die hebben vanaf hun negende respectievelijk zevende bij Bayern gespeeld en zijn voor niks of bijna niks weggegaan.

Slimme zet van PSV.

Niet gedacht dat het zou lukken. Vooraf gedacht dat beide spelers (hij en Dest) als handelswaar zouden eindigen. Dest liep al even anders (hoop wel dat PSV terugkomt in de winter met meer wisselgeld) en nu ook Tillman. Mooi!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren