Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: ‘Kan iemand haar Insta sturen?’

Laatste update:

Memphis Depay heeft zich de woede op de hals gehaald met een post op X die hij inmiddels weer heeft verwijderd. De spits van Atlético Madrid was aanwezig bij de finale van het ATP-tennistoernooi in Madrid, waar hij onder de indruk raakte van een ballenmeisje.

“Om eerlijk te zijn, dit meisje leidde me af tijdens de wedstrijd, schreef de Oranje-international op X. “Kan iemand mij haar Instagram sturen? Laten we dineren op de maan.”

Het kwam Memphis op de nodige kritiek te staan, waarop hij besloot zijn post te verwijderen. Journalist Zach Lowy had er echter al een schermopname van gemaakt en deelde deze op zijn eigen X-pagina.

"Geen goede dag voor Memphis Depay", schreef Lowy. "Eerst wordt gespeculeerd dat Atlético zijn contract wil beëindigen en daarna plaatst en verwijdert hij een tweet over een ballenmeisje.”

Depay voelde zich vervolgens genoodzaakt om weer te reageren op de journalist. “Mijn dag was geweldig, Zachi. Ik heb de finale gekeken en haar nummer in mijn telefoon.” Volgens de spits van Atlético gaat het om een model van midden-twintig. “Laat een man die vrijgezel is gewoon zijn kans grijpen. Check je feiten voordat je verhalen verspreidt.”

Diverse Spaanse media schreven de afgelopen weken dat Memphis ondanks een contract tot medio 2025 komende zomer bij Atlético mag vertrekken.

Naar verluidt is trainer Diego Simeone van plan om na dit seizoen de bezem door de selectie van los Colchoneros te halen. Atlético staat momenteel op een vierde plaats in LaLiga en werd in de kwartfinale van de Champions League over twee wedstrijden uitgeschakeld door Borussia Dortmund.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja. Laat die man. Als hij vrijgezel is en zijn kans wil wagen op deze manier, prima toch? Er moet altijd wel wat te zeiken zijn op Memphis...

7 mei 2024 om 08:56

Verschil tussen onder 18 en mid 20 kan men wel onderscheiden, normaal gesproken. Daarnaast is de dame in kwestie niet minderjarig. Zelfde zou zijn als hij deze dame in een club tegen zou komen. Maar ja men moet altijd wat te zeiken hebben als het om Depay gaat.

7 mei 2024 om 09:10

Dan zou hij in de club zonder toestemming een foto van haar maken en verspreiden onder zijn miljoenen volgers? Het is prima als je naar haar toegaat en aanspreekt, maar dit is natuurlijk belachelijk.

7 mei 2024 om 09:00

Ja men heeft altijd wat jegens Depay. Terwijl hij niks verkeerds of kwaads doet.

7 mei 2024 om 09:03

Glennn

Dat een vrijgezelle man zijn kans mag grijpen 100 procent mee eens... maar om mensen ongevraagd te fotograferen en online te gooien (met wat voor reden dan ook - en zeker als je zelf wereldwijd bekend bent) is minder netjes toch?

Depay heeft daarnaast status genoeg om daar op een andere manier achter te kunnen komen.

7 mei 2024 om 09:32

Tsja. Minder netjes ja, dat wel. Maar aan de andere kant: het is een tennisfinale. Die meid komt toch vaak genoeg in beeld waarschijnlijk al ze een bal moet aangooien en/of moet rennen (weet niet waar ze stond)....

Vind de ophef wel weer erg groot. Had een Joey Veerman dit gedaan, was de wereld niet zo klein geweest.

7 mei 2024 om 09:39

Glennn

Aah... Dus iedereen die op tv komt, mag door een ander ongevraagd gefotografeerd online gezet worden?

Het gaat mij ook niet zo zeer om het bericht... maar om een foto. Met zijn status was hij er met een berichtje ook wel achter gekomen wie die meid is.

7 mei 2024 om 09:43

Glennn 100%. Mensen doen net of dit een aanslag op haar privacy is, terwijl het letterlijk al op tv is.

7 mei 2024 om 09:44

shenkie in een publieke ruimte mag dat inderdaad.

7 mei 2024 om 09:45

Ik vind de ophef ook groot, maar dat zijn we tegenwoordig wel gewend. Iedereen moet overal iets van vinden, terwijl ze er helemaal niets mee te maken hebben. Die dames zijn model, die staan daar echt niet zodat ze niet opvallen tussen de rest. Die staan daar leuk en mooi te zijn, daar zijn ze ook voor gevraagd door de organisatie.

7 mei 2024 om 10:13

haha alsof al die journalisten en fotograven anders doen. die gast mag niks zeggen... en als je bij zo een finale ballendamen gaat zijn weet je van te voren dat je op beeld gaat komen. Zoeken om te kunnen zeuren, daar heb je er tegenwoordig veel te veel van hoor.

7 mei 2024 om 12:49

Ja, als je werkt als ballen jongen of meisje bij de finale van ATP dan verwacht je natuurlijk niet dat je beeltenis plots online of op tv komt...

7 mei 2024 om 12:52

Ja, je mag haar fotograferen, en nee, je mag haar niet daarna ongevraagd op internet plempen.

Het is dus wel een aanslag op haar privacy, ook al is ze ballenmeisje op een tennistoernooi. Besides: wie let er in hemelsnaam op ballenmeisjes? Normaal niemand, maar nu staat ze wel even ongevraagd in de spotlights met dank aan Mr Bigshot.

Die gast is gewoon te dom om te kakken. Dat bewijst ie keer op keer.

7 mei 2024 om 15:13

@ironmanutd, maar helaas is La Caja Magica (de locatie van het ATP-toernooi) geen publieke ruimte.

Pohhhh dat Engels van Depay, dat is wel heel droevig. Verder geen probleem natuurlijk, ze is oud genoeg, dus laat hem lekker.

7 mei 2024 om 11:07

Om eerlijk te zijn zie ik weinig (taal)fouten daarin?

8 mei 2024 om 12:08

hij komt weer met een reactie op die journalist, dan zie je het wel.

7 mei 2024 om 12:47

Nou, verbeter hem dan maar, want er is dus helemaal niets fout aan z'n Engels in deze tweet.

7 mei 2024 om 12:53

De verleden tijd van to send gebruiken wanneer hij mensen vraagt hem wat toe te sturen is wel een tikkeltje vreemd als je jaren in Engeland gewoond en gewerkt hebt maar niets bijzonders inderdaad. Gekke interpunctie die nergens op slaat door 3 punten te plaatsen voor zijn tbh maar dat heeft niets met Engels op zich te maken.

Tsja leef en laat leven, maarja de kranten moeten gevuld.. de betreffende dame vind ik nou niet zo bijzonder btw.

7 mei 2024 om 11:07

Naja het is vooral Twitter ofzo wat gevuld moet worden...dit staat echt niet in een krant hoor

Helemaal eens met Memphis. Gasten hebben (meestal) hun hele 'normale' jeugd opgeofferd voor profvoetbal, met weinig feestjes. Laat een vrijgezelle man lekker z'n ding doen, niks opdringerigs aan.

7 mei 2024 om 15:32

Ja zo naar, studententijd ook niet mee kunnen maken.

Uhm, hij zegt toch niet iets heel raars. Ze hebben daar fotomodellen als ballenmeisjes. Die kiezen ze echt niet omdat je bij de fotomodellenopleiding zo goed leert tennisballen te gooien en vangen.

7 mei 2024 om 09:55

Hoe weet jij dat? Lijkt me niet dat jij iets afweet van een modellenopleiding, als die al bestaat. Ze moeten ook leren lopen op hakken van 50 cm, dus dan is het wel handig als je een beetje balans hebt en misschien zorgt het vangen van tennisbalen wel precies voor die balans.

7 mei 2024 om 09:59

Nee oke, ik had die opleiding niet nodig. Ik was born with it.

/memphis Depay heeft zich de woede op de hals gehaald met een post op X die hij inmiddels weer heeft verwijderd./

Haha, de woede nog wel? Omdat hij een foto heeft geplaatst van een ballenmeisje waarmee hij schijnbaar graag in contact wilde komen? Woede? Alleen hierom al?

Wat een mierenneukerij is dit. Het gaat om Memphis Depay dus moet er weer geklaagd worden. De meeste hetero mannen hebben ooit wel zoiets gezegd of weten waar hij het over heeft. Veel van die ballenmeisjes zijn ook mooie vrouwen (met name degene bij een Nadal wedstrijd beter bekend als hot girl Nadal tennis match of zo .)

Mensen zijn hypocriet als het gaat om beroemde mensen. Laat die gozer toch lekker genieten van die ballenmeisjes.

Gewoon die tokkie niet meer binnenlaten, het gaat daar om tennis niet om te geilen op ballenmeisjes.

7 mei 2024 om 09:43

Ze kiezen er daar zelf voor om modellen te vragen als ballenmeisje, die vraag je niet omdat ze zo goed zijn als ballenmeisje. Die lopen er gewoon om mooi te zijn, daar vraagt de organisatie zelf om.

7 mei 2024 om 15:16

Alsof zo'n model dit ook erg vindt. Misschien wordt ze nu wel een WAG 😅

7 mei 2024 om 09:49

Haha die tokkie nog wel. Wist niet dat op vrouwen vallen je tokkie maakt.

Nee maar ongevraagd een foto op je socials zetten wel.

Woede op de hals op X…. Dus storm in een glas water wat nul impact heeft op iemand zn leven

Wat is dit nou weer zeg haha. Memphis vindt een vrouw gewoon leuk en wil gewoon haar insta. Niks mis mee en als ze als ballenvrouw komt dan weet je dat je vaak in beeld komt in het openbaar. Flirten is niks mis mee toch? Zeker als je vrijgezel bent. Daarnaast waren het ook volgens mij modellen die daar stonden. Dus dan weet je dat je aandacht krijgt voor je uiterlijk.



Prachtig toch joh. Beetje geintje kan geen kwaad. En ik weet wel zeker dat deze dame zich gevleid voelt. Lekker man! Volgende artikel!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren