Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kobbie Mainoo bezorgt Manchester United zege na spectaculaire slotfase

Laatste update:

Manchester United heeft na een zeer spectaculair duel weten af te rekenen met Wolverhampton Wanderers. De ploeg van manager Erik ten Hag domineerde grote delen van de wedstrijd op Molineux, maar moest diep in blessuretijd de gelijkmaker van Pedro Neto toestaan. Nóg dieper in blessuretijd bezorgde Kobbie Mainoo Manchester United de volle buit na een schitterende individuele actie: 3-4. Manchester United stijgt dankzij de zege naar de zevende plaats in de Premier League; Wolverhampton staat elfde.

Aan de kant van Manchester United had Ten Hag een basisplaats in petto voor André Onana, die onlangs terugkeerde van een teleurstellend verlopen Afrika Cup. Ook Marcus Rashford startte na zijn nachtelijke uitstapje in Belfast direct weer in de basis. Achterin werd het centrale verdedigingsduo gevormd door Raphaël Varane en Lisandro Martínez, terwijl Mainoo het op het middenveld mocht laten zien naast Casemiro.

United kwam al in de vijfde minuut op voorsprong. Diogo Dalot speelde de bal de zestien in, waar Bruno Fernandes met een handig overstapje zorgde voor de ruimte bij Højlund. De Deen legde uitstekend terug op Rashford, die de bal met binnenkant rechts subtiel in de verre hoek plaatste: 0-1. United ging snel op zoek naar de volgende treffer en probeerde die te forceren via Casemiro, die enkele meters naast schoot.

Toch zou de tweede treffer van the Red Devils al snel vallen. Alejandro Garnacho verplaatste het spel naar de linkerkant van het veld, waar Rashford bereikt werd. De Engelsman gaf mee aan landgenoot Luke Shaw, die Højlund bij de eerste paal een bijna niet te missen kans gaf: 0-2.

Uit een uitstekende vrije trap van Fernandes kreeg Casemiro de volgende grote mogelijkheid. De Braziliaan kreeg een vrije kopkans bij de eerste paal, maar raakte de bal niet goed en zag zijn poging naast het doel belanden. De gemiste mogelijkheid veranderde het spelbeeld niet. Højlund joeg uitstekend door op doelman José Sá, die met zijn uittrap de Deen raakte en tot zijn grote opluchting zag dat de 'inzet' van de United-spits net naast ging. Varane joeg vlak voor rust nog een volley over het doel van de thuisploeg.

Vlak na de onderbreking kreeg Wolverhampton zijn eerste grote kans van de wedstrijd. Max Kilman leek na volledig mistasten van Onana raak te koppen, maar Martínez bracht redding op de doellijn. Aan de andere kant hield José Sá Wolverhampton in de wedstrijd met een redding van dichtbij op een poging van Højlund. Wolverhampton klopte na rust op de deur, maar de broodnodige eerste treffer bleef lange tijd uit.

Toch zou Wolverhampton erin slagen de spanning volledig terug te brengen. Casemiro beging een ogenschijnlijk lichte overtreding in de zestien, maar dat was genoeg voor een strafschop. Pablo Sarabia ging achter de bal staan en schoot door het midden, terwijl Onana de rechterhoek koos: 1-2. Manchester United stelde echter al snel orde op zaken. Invaller Scott McTominay kopte uit een hoekschop van Fernandes via de grond raak in de verre hoek: 1-3.

Manchester United leek de zege zo goed als binnen te hebben, maar kwam bedrogen uit. Kilman kreeg de mogelijkheid om aan te nemen in de zestien van Manchester United en schoot via Onana en Dalot raak: 2-3. Vlak daarna tikte Mario Lemina maar net naast, al bleek de Gabonees wel buitenspel te hebben gestaan. Toch was er nog reden voor optimisme voor het thuispubliek, toen bleek dat er negen minuten aan blessuretijd werden bijgetrokken.

Daarin kreeg McTominay van dichtbij een reuzenkans, die hij om zeep hielp. Dat leek een zeer dure misser te worden. Balverlies van Antony leidde een counter in van Wolverhampton, dat de ruimte aan de rechterkant vond bij Pedro Neto. Hij sneed naar binnen, ontdeed zich van Varane en schoot in de korte hoek raak: 3-3.

In de bizarre slotfase maakte Mainoo er onder toeziend oog van Sir Alex Ferguson 3-4 van. Hij heroverde de bal, speelde een tegenstander door de benen en schoot perfect raak in de verre hoek. Het was de eerste Premier League-treffer ooit voor de achttienjarige middenvelder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit wel een penalty en gisteren bij Chelsea niet. Het is allemaal zo willekeurig voor m’n gevoel haha.

Jezus wat is die Antony slecht, shaw bakt er ook niks van. Komen ze goed mee weg (was absoluut geen penalty ook)

1 februari 2024 om 23:23

Wat blijft de VAR toch ook komisch. Hoe kun je hier een penalty voor geven. Casemiro gaf hem heeel misschien een aai over zijn voet maar daar geef je toch geen penalty voor

1 februari 2024 om 23:26

Je kan het alleen terugdraaien als het een duidelijke fout is, er is contact. Gewoon een penalty omdat de scheids hem geeft.

1 februari 2024 om 23:27

En dat met zoveel herhalingen...

1 februari 2024 om 23:27

Ja probleem is hier natuurlijk dat je ziet dat er wel contact is. Dan grijpt een VAR nooit in. Andersom had de VAR ook niet ingegrepen als hij de penal niet had gegeven. Blijft toch lastig te peilen soms. Dat dit geen penal is lijkt me duidelijk, maar bij contact grijpt de VAR nooit in…

1 februari 2024 om 23:48

Als de scheidsrechter niet fluit, had de VAR ook geen juiste beelden om hem wel te geven

2 februari 2024 om 09:14

Voetbal is een contactsport. Het is echt een bullshit regel dat de var dan niet mag ingrijpen ‘want er is contact’. Penalty was echt lachwekkend.

2 februari 2024 om 10:28

Dus met andere woorden, als er contact is dan is het geen duidelijke fout? Wat een onzin. Vaak is het een grijs gebied waar je twee kanten op kan, maar dat vond ik hier niet het geval. Als dit contact een penalty is, dan kun je voor iedere aanraking een vrije trap/penalty geven. Lachwekkend dit.

1 februari 2024 om 23:35

Shaw is dit seizoen de beste speler, als hij fit is dan.

1 februari 2024 om 23:44

Shaw bakt er niks van? Heb je wel gekeken?

2 februari 2024 om 00:02

Vanaf de 2e helft, niks goeds gedaan. Zal wel een ongelofelijke eerste helft moeten hebben gehad om dat te compenseren

2 februari 2024 om 00:37

Je hebt dus niet gekeken. Dank voor he antwoord!

2 februari 2024 om 00:04

@LuizNazario9, 100 miljoen voor gevangen… erg blij mee uiteraard maar o zó bizar haha. OT: Mooie goal van Neto en Mainoo, de redder van mijn toto haha.

Deze Guy is echt ongelofelijk. Een van de weinige lichtpuntjes van dit seizoen, maar wat voor een. Generational talent.

1 februari 2024 om 23:24

Mainoo is de enige speler die echt glimpsen van de buiten categorie laat zien. Echt knap, voor de rest verdiende overwinning dat is ook wel eens fijn, maar hoe ze die wedstrijd toch weer bijna weggeven blijft zorgelijk.

2 februari 2024 om 01:23

Martinez

2 februari 2024 om 11:16

Buiten categorie? United krijgt veel te veel goals tegen om Martinez, buitencategorie te noemen. Is natuurlijk niet alleen zijn schuld: alleen hij heeft ook vaak zat meegedeeld in de malaise vorig seizoen..

2 februari 2024 om 20:52

Tilburg013 vorig seizoen 3e geworden na daarvoor 8e. Dit vooral door de solide verdediging onder leiding van Martinez. Dit seizoen alleen nog maar geblesseerd geweest en nu 2 potjes weer ritme aan het opdoen. Je opmerking slaat echt helemaal nergens op. Sterker nog Martinez heeft iedereen doen verbazen met zijn wereldklasse prestaties. Heeft letterlijk 1 slechte pot gespeeld.

Wat een goal van Mainoo.
En Anthony is echt vaak de schlemiel de 3-3 kwam zoals gewoonlijk na dom balverlies van hem.

1 februari 2024 om 23:29

Zeker heel slecht van Antony. Maar kun je met een stand van 2-3 in blessuretijd geen fatsoenlijke restverdediging hebben. Echt ongelooflijk.

1 februari 2024 om 23:37

Bal verlies op de rand van de 16 tegenstander?? Makkelijk om Antony hiervan de schuld te geven. Verdedigers staan te ver naar voren waar er niet kort genoeg op zitten.

1 februari 2024 om 23:41

Het was dom balverlies. Maar, zoals nagenoeg altijd, deed Antony sowieso bijna alles fout wat hij fout kon doen. Hij is ook gewoon bijzonder matig

1 februari 2024 om 23:38

Maar hoe Varane daar ook loopt en verdedigt slaat echt nergens op

Die Anthony kan echt totaal dit niveau niet aan... Hoe hij vandaag invalt is bizar.

1 februari 2024 om 23:27

Het niveau.. Draaide bij Ajax prima in een team wat toch echt wel een hoger niveau was dan dit Man Utd.

Probleem is met name de verwachting. Het is geen productieve speler, zal het nooit worden. Maar het is wel iemand die 1-2 verdedigers bezig kan houden. Cruciaal is dan wel dat hij een goede rechtsback heeft die er overheen komt. En een middenveld en aanval wat van de ruimte gebruik kan maken.

Die zijn echter allemaal stuk voor stuk nog slechter dan de vorige. Tja, dan speelt hij niet in zijn kracht. Maat eerlijk: wie doet dat wel in dit Utd? Zelfs spelers als Casemiro hebben daar moeite mee..

1 februari 2024 om 23:32

Tja. Heel leuk en aardig dat je anderen erbij haalt en de schuld geeft van het falen van Anthony. Maar vaak zat doet hij zelf dingen wat niks met anderen te maken heeft. Dom balverlies lijden en nutteloze trucjes of schoten. Zijn prestaties kan je op geen enkele manier goedpraten.

1 februari 2024 om 23:34

Ga toch weg man. Die houdt een half slapende verdediger misschien bezig, maar anders is het gewoon wachten op een foute pass. Daarnaast onzin over die overlappende verdediger, want dat is Dalot juist. Maar die kan niks, omdat Antony aan de zijlijn vast gebonden ligt en dan maar weer naar z’n linker been gaat. Geen ruimte om er overheen te komen. Kijk eens op links en naar garnacho, die kunnen het wel. Gewoon enorm veel kwaliteit te kort. Niet meer, niet minder.

1 februari 2024 om 23:43

Antony houdt zichzelf bezig. Niemand meer. Hij komt ook tekort voor de stap die hij heeft gemaakt. Sterker nog: Hij mocht al blij zijn dat hij bij een Ajax speelde. Hier heeft ie echt niets te zoeken.

1 februari 2024 om 23:43

De Premier League is toch wel van een ander niveau dan de Eredivisie?

2 februari 2024 om 07:37

Eh, Björn Velmminx draaide ook ooit mee in de eredivisie, maar later bleek hij helemaal niet van dat niveau te zijn.

Antony heeft geweldig gespeeld in een goed Ajax, in duels die er hoe deden. Maar hij is wat mij betreft nog geen speler die het structureel heeft laten zien op PL niveau. Maakt me verder niet uit, maar dat verdedigen van hem snap ik ook niet. Feitelijk laat hij weinig zien. Punt.

2 februari 2024 om 02:32

Ajax was een hoger niveau dan dit United en daar ging het prima. Dit jaar bij United is helemaal niks van Antony. Ik vermoed dat die mentaal helemaal op is door dat gedoe met zijn ex en de rechtzaken.

2 februari 2024 om 03:17

Ongeveer een heel kalenderjaar zonder assists, als aanvaller.. bij het meest scorende team... in een relatief matige competitie... dat is niet prima maar ronduit gênant. Veel smoesjes voor deze overgewaardeerde chick die eindstand gewoon een waardeloze voetballer blijkt te zijn. Heeft nauwelijks iets laten zien bij United maar dit is de schuld van, ehh, zijn ex, rechtszaken, het weer, zijn hond, slechte internetverbinding etc. Yeah, right.

2 februari 2024 om 07:52

Haha Ajax en niveautje hoger dan dit United. Supporters en en hun roze brilletjes. In het jaar voor Antony wel ja, maar denk je niet dat Antony nu wekelijks meer tegenstand krijgt? Ik denk het wel en das te zien aan zijn spel haha. Ajax speelt in onze Mickey mouse league, daar hoef je niet eens elke week op 100 procent te spelen.

Zelfs in onze ED overlegt hij zeer matige statistieken in een team wat bekend stond als dominantste van de competitie(zeker in die periode).

Deze man is een flop en een showpony. Leuk voor Fifa Street wellicht?

2 februari 2024 om 08:35

Ajax van toen met Tadic, Haller en Anthony schat ik ook hoger in dan dit Manchester, is toch geen gekke vergelijking? Dat is namelijk wat hij zegt dus begrijp niet hoe je erbij komt dat hij aangeeft dat Ajax in het algemeen van hoger niveau is…

2 februari 2024 om 09:21

Het ajax met als aanvoerder iemand die niet verder kwam dan Soton en 2 spelers die faliekant mislukt zijn in de PL? Kom op zeg, laten we wel een beetje objectief kijken.

2 februari 2024 om 16:12

Het Ajax onder Ten Hag had dit United opgerold. Daar is geen roze (of rood-witte) bril voor nodig. In dat Ajax was Antony redelijk goed, beter dan in dit United, waar hij helemaal niks klaarspeelt. In dat Ajax was Antony ook meer dan een showpony. Maar dat zullen fans van andere clubs niet zo snel erkennen omdat ze een hekel hebben aan Antony, wat ook niet zo gek is, gezien zijn soms idiote gedrag in het veld. Eindstand, dat Antony dit niveau niet aankan klopt misschien: het niveau van de PL. Maar bij Ajax was hij prima, en dat niveau lag hoger dan van dit United. Daarnaast is het niet heel vreemd om te veronderstellen dat alle perikelen met zijn vrouw en de rechtzaken zijn vorm ernstig beinvloeden. Hij heeft al laten zien beter te kunnen dan hij nu doet. Edit toevoeging: uiteraard is het niveau van United normaal gesproken wat hoger. Maar het beste Ajax deze eeuw was gewoon beter dan het slechtste United deze eeuw. Dat lijkt me geen vreemde constatering.

2 februari 2024 om 16:17

Haha die PL fans zijn zo onredelijk. Natuurlijk was dat Ajax beter dan dit United. Een van de twee spelers bij United met enige klasse is nota bene een oud Ajacied uit die tijd: Martinez.

Eindelijk Ten Hag weer eens met zijn sterkste 11 en dan schiet notabene Rashford na een hectische week United snel op voorsprong met een heerlijke bal in de kruising. Hierdoor kon United achterover leunen en loeren op de counter.

Bij de tweede goal van Hojlund zie je hoe belangrijk Shaw is voor United. Iedere keer als hij eroverheen klapte bij Rashford ontstonden er gevaarlijke situaties. Mooi om te zien dat dit tandem weer begint te lopen.

Martinez speelde uitstekend, wat hebben ze hem gemist zeg. Eist alle ballen op en weet altijd de vrije man te vinden. Haalt ook nog even een bal van de lijn.

Ook Hojlund speelde een goeie pot. Wat is die man belachelijk snel zeg. Belangrijk met de goal + assist en sterk aan het meevoetballen. Lijkt een steeds betere connectie te krijgen met Bruno.

Na de wissels van zowel Casemiro als Martinez geven ze het he-le-maal weg en dan is daar ineens Mainoo! Bekroont een geweldige wedstrijd met een heerlijke goal, die jongen gaat een mooi toekomst tegemoet!

Al met al de beste eerste helft van United dit seizoen en hopelijk trekken ze deze lijn door.

MOTM: Hojlund, Casemiro of toch Martinez?

1 februari 2024 om 23:31

Martinez speelde het beste maar ik denk dat ik hem toch aan Mainoo zou geven, puur vanwege zijn winnende doelpunt

1 februari 2024 om 23:39

Met Martinez terug in verdediging zie je weer die spirit die ze lange tijd miste. Meer gif en en de wil. Ook aan de bal sterk in de opbouw. Vooral eerste helft goed te zien met Onana en Varane.

Voor MOTM moet je hem deze keer wel aan Mainoo geven. Die speelde ook echt goed en maakt de winnende

2 februari 2024 om 08:06

Was onder mooi om te zien. Met Shaw, Varane, Martinez en Onana wisten ze vaak onder de druk uit te combineren.

Martinez brengt ook echt die spirit. Je ziet hem de hele tijd high fives uitdelen als er een goede tackel of ingreep plaatsvindt

2 februari 2024 om 00:04

HeinAzijn, ben jij het? Mooie pot gezien, verder geweldig voor Mainoo.

Ongelooflijk, wat een slot. Het had bij rust al 0-5 moeten staan, maar laat het aan United over om Wolves nog terug te laten komen naar 3-3 met 4 kansen.

Die eerste helft was misschien wel United's beste dit seizoen. En Mainoo, wat een speler!

Door United ben ik al kaal voor mijn 30ste..

Zonder de scheids wordt dit nooit spannend, schande voor het voetbal die man.
Prachtig wel voor Mainoo, top talent.

1 februari 2024 om 23:28

Inderdaad, en nee we zijn niet de enige club die de nadelen van de arbitrage ervaart. Dit soort dingen zijn echt schandalig. De hele VAR kan wat mij betreft weer verdwijnen met dit soort fratsen. Bij dit soort dingen kun je naar mijn idee de herhaling van 3 standpunten kort bekijken en snel oordelen dat het niet eens duidelijk is dat die geraakt wordt, laat staan zo moet vallen. Belachelijk. En ja Mainoo speelt enorm goed en volwassen voor zijn leeftijd en tot nu toe nog consistent ook. Dat kan een grote worden.Verder laat United het ook wederom na om Wolves naar de slachtbank te brengen, met zowel pech door weliswaar terecht afgekeurde goals als slecht afwerken.

Dat Wolves die 3-3 zo kan maken in de blessuretijd is echt bizar. Hoe krijg je als United zijnde een counter in overtal om je oren als je een voorsprong verdedigt. Ten Hag mag Mainoo op zijn blote, ehm, knieen bedanken. Wat een goal ook zeg, prachtig. Antony speelde overigens een uitstekende wedstrijd, voor Wolves...

1 februari 2024 om 23:28

Helemaal eens. Zet je 5 man in je verdediging, waarvan twee kopsterk om de boel dicht te houden, mogen ze mee naar voren bij een corner 5 minuten voor het einde… Dan ga je toch nog steeds met drie of vier man achterin hangen. Kom op zeg.

1 februari 2024 om 23:29

Krankzinnig ja. Dacht dat er nog wat mensen in beeld zouden komen lopen maar er stond gewoon niemand achter verder??

1 februari 2024 om 23:33

Man U moet ophouden met voorsprongen verdedigen. Dat is wanneer ze de meeste fouten maken en totaal niet comfortabel ogen. Gewoon wat langer dat offensieve spel behouden.

Wat een wedstrijd. Legio kansen.

Mainoo, slechts 18 jaren jong. En al zo goed. Prachtig om te zien. Martinez terug achterin ook zeer wenselijk. Speelde geweldig. Antony zou in de Eredivisie niet eens opvallen. Hij leidt ook keurig de 3-3 in. Al met: Genieten. Wat een heerlijke partij zo op de donderdag

Poeh dit was wel heel erg billen knijpen voor Ten Hag , maar toch weer ongelofelijk dat je een 0-2 voorsprong en daarna nog 1-3 voorsprong bijna weer weggeeft.. casemiro domme overtreding waardoor de wolfs trug kwamen in de wedstrijd!

1 februari 2024 om 23:26

Het was toch een pure schwalbe? Casemiro moet zijn been niet uisteken natuurlijk, maar veel gebeurde daar verder niet

Ik heb nog nooit iemand zo slecht zien voetballen als Bruno. En dan nog de 100 minuten volmaken. Heel erg knap.

1 februari 2024 om 23:26

Ik vind hem inderdaad ook slecht. Snap niet dat mensen hem blijven ophemelen .

1 februari 2024 om 23:38

Die speelde gewoon een prima wedstrijd. Twee slechte passes, maar speelt dan ook met risico. Grote kansen gecreëerd, gewoon prima wedstrijd.

1 februari 2024 om 23:53

3 grote kansen om zeep geholpen met slechte afronding. 2 eenvoudige ballen waarmee hij 2 keer iemand vrij voor de keeper had gezet verprutsen. Een vrije trap kansloos van 35 meter + aan de zijlijn op doel schieten. Bij 3 3 kan ie zich onsterfelijk maken en dan schiet die de bal kinderlijk in de muur. En dan heb ik het niet eens over de simpele inspeelpasses die mislukten, de crosspasses die niet aankwamen en het maken van de verkeerde keuzes in kansrijke positie. Geweldige speler hoor, maar vandaag pijnlijk om naar te kijken.

1 februari 2024 om 23:41

Die pass op Antony op het eind zegt ook wel alles, hoe kun je die nou niet in de voeten spelen

1 februari 2024 om 23:44

Nou ja, je kan hem via Antony aan de tegenstander geven of Antony gewoon overslaan. Dat maakt ook niet veel uit

Het kan ook nooit eens normaal bij United hè. Maar lekker potje was dit zeg! Ze hadden het al veel eerder moeten afmaken, en wat is Antony toch een mislukte speler. Die zou zelfs bij PEC Zwolle niet zeker zijn van een basisplaats, om maar eens een club te noemen

Antony inbrengen kost United bijna drie punten deze wedstrijd. Die jongen was zo ongelofelijk slecht en staat aan de basis van de gelijkmaker. Mainoo redt Ten hag met een hele mooie goal.

Wat een pot. Stom hoe united steeds besluit te spelen wanneer ze voor staan. Alles loopt zoveel beter wanneer ze een goal zoeken. Zoveelste wedstrijd al.

2 februari 2024 om 01:47

Je moet als beetje fatsoenlijke ploeg bij een 3-1 stand toch wel de bal in de ploeg kunnen houden en de wedstrijd doodmaken? Als je de bal dan tien minuten comfortabel rondspeelt dan zakt de goede moed rap weg bij de meeste tegenstanders.

Eerste helft een redelijk goed united gezien, begin tweede helft ook nog wat goede kansen gehad, maar op het einde viel United terug naar haar spel van voor de winterstop. Allereerst vraag ik mij af waarom je zoveel mensen meestuurt naar voren bij een corner en ten tweede ben ik benieuwd waarom Antony de bal er niet gewoon uit haalt.

United heeft verdiend gewonnen, zeker op basis van de eerste 60 minuten, maar er is nog meer dan genoeg werk aan de winkel.

Ps: ik vond de penalty behoorlijk licht, met deze scheids had Chelsea gisteren in ieder geval 2 penalty’s gehad.

Wow wow wow. Bij 1-3 geloofde ik het wel en stopte ik met kijken - en in die laatste paar minuten heb ik net het leukste gemist? Top weer.

Na 45 minuten had het minimaal al 0-4 moeten staan, ze krijgen die bal er gewoon niet in met zn allen.
Dan valt het tegendoelpunt en krijgen ze hoop en loopt het direct geheel onnodig bij United dun door de broek. De penalty was heel erg makkelijk gegeven, er is heel erg minimaal contact maar ja dat is het theater van het hedendaagse voetbal. Heerlijk dat United toch nog de volle punten heeft gepakt!

Man man man. Wat een avond. Bij vlagen zeer goed voetbal, 2e helft wel ver laten terugzakken en gokken op de counter. Dan op zo’n manier tegen de 3-3 aanlopen en alsnog de 3-4 maken. Wat een rust van die jongen. De kinderen zijn wel weer wakker, dat dan weer wel😂 Maar leuk om te zien dat dat trainingskamp van Onana in de Ivoorkust dus geen betere keeper van hem gemaakt heeft. Dramatisch gewoon weer. In 1 op 1 situaties je gezicht wegdraaien kan echt niet in de PL. Ten Hag, als je je enige snelle man eruit haalt, 5 verdedigers erin zet om nog 8 minuten uit te voetballen, dan roep je de gelijkmaker ook wel over jezelf af. Zeker als die verdedigers dan gewoon met een corner mee naar voren mogen.
En die Antony is als invaller ook wel klaar. Alstjeblieft zeg, wat die heeft een goede tackle gemaakt en verder zes keer de bal gehad en zes keer kwijt geraakt.

Dit soort wedstrijden zijn niet goed voor je hart. Wat een wedstrijd. Uiteindelijk een geweldig doelpunt van Mainoo die het beslist. We hadden allang de wedstrijd op slot moeten gooien maar de scheids had anderen ideeën. Na de 1-2 gelijk de 1-3 gemaakt. Dan denk je, klaar. Nee hoor. Wolves werd juist sterker. Dan staat het 2-3 en krijg je corner mee, gaat gvd heel je verdediging mee en met een simpele counter staat het in blessuretijd 3-3. Er is echt 0 voetbalintelligentie in dit elftal. Maar dan een geweldige actie en finish van Mainoooooo. Wat een speler al op die leeftijd. 3 punten!

1 februari 2024 om 23:39

Mag wel gezegd worden dat man u wedstrijden vaak wel erg leuke zijn om naar te kijken als neutrale kijken. Vind ook dat zodra jullie goals zoeken het spel er best aardig uit ziet. Jammer dat het zo omslaat wanneer jullie defensief gaan spelen. Zoveelste wedstrijd al.

Ey die goal van Mainoo pfff wat een klasse, next best!

Hoe kan het dat die scheidsrechters in PL elke speelronde zoveel fouten maken? Beste competitie van de wereld. Ik volg nu Afrika cup en er zijn in deze PL speelronde al meer fouten gemaakt dan in het hele toernooi op de Afrika cup.

Var duurt ook zo bizar lang je word er ziek van. Antony is wel klaar wordt nooit wat… beter Diallo en die nieuwe jonge speler maar wat meer minuten geven.

Leuke wedstrijd. Voor zulke wedstrijden kijk ik graag naar voetbal. Beide teams maken foutjes en spelen op hoog tempo.
United had de drie punten nodig. Anders was de gat met Spurs en Villa tien punten. Dan ben je bijna klaar met het seizoen zoals Chelsea.

Wat dat betreft kunnen de Mancunians en de Ajacieden elkaar de hand schudden: je zit toch geen wedstrijd meer ontspannen te kijken? Geen vuiltje aan de lucht, United had de buit lang en breed binnen. Knipper je 2 keer met je ogen en het staat gelijk. En dan is daar Mainoo. Als je het mij vraagt is er maar 1 manier om dit United te omschrijven, en dat is: precies deze wedstrijd.

2 februari 2024 om 10:05

Mijn vader is voor Ajax en ik ben voor United, en het is inderdaad waar wat je zegt. Hij zit altijd te vloeken en te zeuren als die kijkt naar Ajax, en ik heb dat hetzelfde met United. Of ze krijgen de bal er niet in, of ze maken domme fouten, of ze hebben pech. Het gaat nooit eenvoudig haha

Wat kan vreugde en verdriet dicht bij elkaar liggen zeg bij het voetbal. Dit was er eentje zeg

Eerste helft een goed United gezien waar het al 4-0 voor had moeten staan. Imo speelde United met de heste 11 en was voor mij ook meer te zien hoe ten Hag wilt spelen. Kan allemaal nog beter en sneller, maar zag er verzorgder uit allemaal. Tweede helft zakte het wat weg, maar waren er kansen genoeg om de wedstrijd af te maken. Over het geheel een verdiende overwinning.

Als de scheidsrechter niet fluit voor die pingel, had de VAR ook geen goede beelden dat die werkelijk geraakt werd. Los daarvan maakte United het zichzelf moeilijk en werd dit een onvergetelijke wedstrijd.

Hopelijk wordt de weg nu omhoog ingezet qua veldspel nu iedereen terug komt van de blessures.

Die Mainoo speelt echt heel makkelijk mee op dit moment.

2 februari 2024 om 01:44

Het is leuk dat ze voorin eindelijk beginnen te scoren, maar ze krijgen ook alweer drie goals tegen, dat is wel dweilen met de kraan open.

Alweer een matige pot van Varane en ook Dalot was bepaald niet top, daar valt nog wel wat aan te sleutelen. Ik zou het met het kwartet Shaw-Martinez-Maguire-Wan Bissaka proberen.

Er wordt wel telkens gezeurd over de mentaliteit van de spelers, maar dat zie ik niet zo, United knokt zich toch te vaak weer terug na een tegenvaller.

2 februari 2024 om 07:26

Tuurlijk krijgen we 3 goals tegen. Dat is gewoon een feit.
Maar als je ziet hoe die tot stand zijn gekomen...
Opbouwend met deze 4 is zoveel malen beter dan welke andere speler op de bank. Ook Casemironwas top. Dom van die vroege gele kaart.

Ik zag in de eerste helft wel meer strijd en spirit in de verdediging.

Idd...we beginnen voorin meer te creëeren en te scoren.

Sommigen zullen me wel voor gek verklaren, maar ik zou Mount graag een langere periode willen zien op de plek van Bruno.

Het was iig zowat de beste optreden dit seizoen. Latijnse nou maar eens hopen dat deze.lijnndoor getrokken wordt en komende zondag niet weer tegen een zeperd aanlopen door de zoveelste off day

2 februari 2024 om 09:14

Tja, dan moet Wan Bissaka natuurlijk wel beschikbaar zijn… Daarnaast is die juist aanvallend weer zo beperkt.

Wat een verschil nu Martinez weer terug is, wat een temperament, energie en power brengt die gozer toch. Ik denk dat hij daarmee het team echt wel op een bepaalde manier aansteekt. Hou van zulke spelers!

Goede pot gespeeld maar het is toch ongelooflijk hoe vaak United dit seizoen een zeker lijkende overwinning de tegenstander steeds maar weer laat terug komen. Ja de scheids was niet bepaald behulpzaam, maar hoe knullig die tegendoelpunten steeds vallen is echt verschrikkelijk. Tegen ieder andere tegenstander zou je als club zijnde mentaal geknakt zijn, maar tegen United zullen clubs altijd het vertrouwen blijven houden dat ze het om kunnen draaien.

En die Onana is toch echt een probleem aan het worden. Bij die gelijkmaker zat die alweer voledig verkeerd gepositioneerd en keek de bal als een standbeeld in het doel. En dan had die ook weer een geweldige blunder door weer totaal mis te grijpen bij het uitkomen, maar werd gered door Martinez die de bal wegwerkte van de lijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren