Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC

Laatste update:

Feyenoord heeft in eigen huis een eenvoudige zege geboekt op PEC Zwolle. Beide ploegen speelden eigenlijk nergens meer voor en dat was terug te zien in het spel. Na doelpunten van Ayase Ueda, Luka Ivanusec en Santiago Gimenez en Lutsharel Geertruida werden de bezoekers uit Zwolle uiteindelijk met 5-0 aan de kant geschoven.

Bij Feyenoord begonnen onder meer Ueda en Ivanusec in de basis, waardoor er geen plaats was voor Gimenez en Yankuba Minteh. Justin Bijlow kreeg wederom de voorkeur boven Timon Wellenreuther in het doel van de Rotterdammers.

Dávid Hancko was in de eerste helft verreweg de gevaarlijkste Feyenoorder. In de openingsfase kopte de Slowaak gevaarlijk uit een corner gevaarlijk richting het doel, maar Jasper Schendelaar reageerde attent en sloeg de bal net voor de doellijn weg.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Na 33 minuten stond Hancko eveneens aan de basis van het openingsdoelpunt. De linksback stoomde mee op en gaf goed voor, waarna Igor Paixão de bal subtiel verlengde richting Ueda, die uit de draai binnen kon tikken: 1-0. Even daarna was Hancko zelf dicht bij de tweede treffer, maar zijn inzet hobbelde voorlangs het doel van Schendelaar.

Voor rust werd het echter toch nog 2-0, toen Quinten Timber besloot van grote afstand uit te halen. Zijn inzet werd onderweg nog aangeraakt door Ivanusec, die daarmee Schendelaar kansloos liet en het doelpunt op zijn naam kreeg. Met een comfortabele voorsprong kon Feyenoord de kleedkamer opzoeken.

In het tweede bedrijf gingen de Rotterdammers sterk van start en kreeg Ueda na vasthouden van Anselmo Mac Nulty een strafschop. De Japanner eiste zelf de strafschop op, maar schoot deze erg onzeker in, waardoor Schendelaar kon redden.

Halverwege de tweede helft kreeg de thuisploeg een herkansing vanaf elf meter, nadat Calvin Stengs in de zestien werd aangetikt. Gimenez, koud in het veld, zorgde met zijn eerste balcontact wél voor de derde Rotterdamse treffer. Alireza Jahanbakhsh liep daarbij te vroeg in, maar doordat het een doelpunt werd en scheidsrechter Marc Nagtegaal het niet had waargenomen, mocht de VAR niet ingrijpen en bleef de treffer staan.

In de slotfase liep Feyenoord nog verder uit. Geertruida pikte weer zijn doelpunt mee en Gimenez zette na een prachtige dribbel met een van richting veranderd schot de 5-0 eindstand op het bord. Daarna miste de ploeg van Arne Slot nog enkele enorme kansen om er een echte monsterscore van te maken. Na afloop van de wedstrijd nam De Kuip al afscheid van Slot.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vandaag was de dag dat PSV kampioen van Nederland werd, maar ook de dag dat Arne Slot tot keizer van Nederland werd gekroond door het publiek in De Kuip.

Arne bedankt! Feyenoord bedankt voor deze mooie pot!

5 mei 2024 om 22:00

Kippenvel momentje. Heel blij met hoe erg iedereen het hem vooral gunt en hoe dankbaar iedereen is. Slot was het beste wat Feyenoord had kunnen overkomen, hopelijk bouwen we nu verder aan het fundament wat hij gelegd heeft. Ook hoop ik dat hij alle criticasters de mond gaat snoeren bij Liverpool.

5 mei 2024 om 22:02

Niet normaal. Zo zuur als het vorig jaar voelde toen hij weg zou gaan, zo gegund is het nu. Naar één van de grootste clubs ter wereld. Het is hem gegund.

De wedstrijd hiervoor in de competitie wonnen we thuis 6-0. Het went snel zulke potten. Verveeld ook niet. In Arne we trust and no Luts no glory! Blij dat Santi weer 2 doelpunten scoort. Goed voor hem en onze portemonnee.

Prachtige kampioenswedstrijd, wat een sfeer. Duidelijk een maatje te groot dit jaar. Arne bedankt!

Zelden, ik durf zelfs te zeggen nooit, is een trainer zo pontificaal door de voordeur vertrokken als Arne Slot bij Feyenoord. Arne, bedankt voor alles. We houden van je. ❤️

5 mei 2024 om 22:00

Arne Slot heeft een carte blanche in Rotterdam

5 mei 2024 om 22:04

Koeman vertrok ook de voordeur. Gio ging helaas net iets te lang door. Maar prachtig dat Arne nu op zo een manier afscheid kan nemen. Dat (en eigenlijk nog veel meer) verdient hij volkomen. Heeft van Feyenoord weer een topclub gemaakt.

5 mei 2024 om 22:09

Ten Hag bij Ajax. Ach, Slot heeft het bij AZ en Feyenoord goed gedaan. Liverpool is echter wel een ander niveau, eens kijken hoe dat zal gaan 🤔. Al met al heeft hij ook (terecht) de gunfactor. En als hij niet slaagt, zal Koeman wel klaar zijn bij Oranje denk ik (of hoe lang blijft hij?). Is dat dan wat voor Slot? Zie dat wel als interessante optie, want falen bij Liverpool zal nog niet het einde zijn lijkt me.

5 mei 2024 om 22:16

Nee, Slot lijkt mij bij uitstek een clubtrainer momenteel.

5 mei 2024 om 23:41

Wanneer Koeman vertrekt staat Peter Bosz te trappelen om aan te schuiven. Ik heb groot vertrouwen in slot. Zijn communicatieve vaardigheden zijn immens groot en tactisch is hij uitstekend en maakt spelers beter. Voor mij zal zijn grootste uitdaging het slopende heftige ritme van de premier league worden. Ben benieuwd hoe hij daar mee om kan gaan. Wisselen van basis in de nederlandse eredivisie is nauwelijks nodig, in Engeland een must om iedereen fit te houden.

We hebben rauwe randjes als supporters, maar hoe we Arne vandaag in het zonnetje zetten was prachtig. En de steun voor Gimenez en Ueda, waar zie je dat nog in het hedendaagse voetbal dat spelers in een moeilijke periode zo worden gesteund

Sportieve revanche op zo'n manier zal hem goed doen.

Nou, de druk is ervan af en het gaat weer wat makkelijker. Het is geen slecht seizoen, maar toch jammer dat we nooit echt aansluiting konden vinden.

5 mei 2024 om 21:56

Zonder context is het misschien wel ons beste seizoen in 52 jaar. Alleen die Eindhovense context he.

5 mei 2024 om 21:56

Het stomme is dat het qua punten een beter seizoen is, ook qua spel. Maar ja, psv he. Ere wie ere toekomt

5 mei 2024 om 22:13

Ik begrijp wat je bedoeld, maar dat komt toch echt door een historisch goed Psv. Wij hebben de beker gepakt en lijken te gaan eindigen op een puntentotaal waarmee je in verreweg de meeste gevallen de kampioen zou zijn. Helaas kregen we te maken met een Psv die iets presteren, wat haast nooit gebeurd. Zo dominant en onverslaanbaar.

Wat een heerlijke sfeer en wedstrijd vandaag. Heerlijk hoe de Kuip Slot de eer geeft die hij verdient.

Ga staan voor Arne Slot!

5 mei 2024 om 23:03

Ga zitten voor arne slot het was heerlijk

Hoogtepunt van de wedstrijd was toch het gezang en gejuich voor Slot, en zelfs Sipke haha. Dik en dik verdiend!

Allen ballen op Santi, 27 moet te doen zijn 😬!

5 mei 2024 om 22:10

Vanuit gaan dat Luuk niet meer scoort 😜

5 mei 2024 om 22:17

Scherp geconcludeerd 😉! Al gun ik
hem het ook wel alleen om Santi’s bedrag weer op te krikken beter dat hij hem wint. Luuk blijft toch wel bij PSV.

5 mei 2024 om 22:10

Pavlidis staat op 28

5 mei 2024 om 22:16

Scherp, dacht dat Luuk hem al voorbij was. Helaas 28 is net 1 te veel 😜

Slot bedankt voor de 3 mooie jaren, je hebt ons het zelf vertrouwen weer terug gegeven. We gunnen je het allerbeste in Liverpool!

Het idee dat Arne vertrekt, maakt me toch wel beetje verdrietig!Deze man heeft zoveel voor de club betekend. Hij heeft de club en vooral de supporters zoveel gegeven! Arne bedankt voor alles! Voor altijd een held in Rotterdam

5 mei 2024 om 22:06

Vanaf nu leveren we coaches aan absolute topclubs, totdat we zelf Europese top zijn dan, dan blijven ze.

5 mei 2024 om 22:07

Ik hoop zo erg dat ze een trainer binnen halen die het SlotNiveau gaat aantikken. Doorborduren op wat Slot heeft gereikt

Prachtig eerbetoon aan Slot, kunnen we als Feyenoord zijnde twee miljoen en Zerrouki meegeven? Als een afscheidscadeau?

5 mei 2024 om 22:07

Verhuren aan Twente volgend seizoen en daarna verkopen

5 mei 2024 om 22:27

Wij hebben voldoende middenvelders op dit moment, wel goed geprobeerd.

5 mei 2024 om 22:19

El Ahmadi z’n eerste seizoen was ook zeer matig. Ging half jaartje naar de zandbak op huurbasis en onder Koeman ging het als een tierelier. Wie weet volgende seizoen!

5 mei 2024 om 22:27

Op dat scenario hoop ik vurig. Nou ja dat die Kea's niveau kan aantikken dan. KEA was echt next level trouwens. Zo goed in het begin te goed voor z'n medespelers. Toen clasie ernaast kwam ging het lopen.

6 mei 2024 om 09:05

Ik vind nog steeds dat het niet aan El Ahmadi lag maar vooral aan zijn medespelers, hij kon nooit de bal kwijt in z'n eerste seizoen, kijken, zoeken en niemand kunnen vinden omdat iedereen verstoppertje speelde. Wat een barre tijden waren dat, helemaa in vergelijking met het huidige Feuenoord

Nou we hebben vanavond vooral goed meegewerkt aan een mooi afscheid voor onze stadsgenoot zullen we maar zeggen

ik zag oude santi weer terug op het veld! Fantastisch!

6 mei 2024 om 10:29

Ja hij was echt weer de speler uit de 1e seizoenshelft.

Ik ben blij dat Gimenez weer wat begint te raken. Jammer dat Slot weg gaat, nu is het de grootste zaak om de juiste trainer aan te stellen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren