Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brian Brobbey imponeert bij fotoshoot Men’s Health: ‘Check die buik man!’

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Brian Brobbey, die op de cover van de nieuwe editie van Men’s Health prijkt.

De makers van het tijdschrift legden bij de spits van Ajax het verzoek neer om hem tijdens een fotoshoot vast te leggen en daar stemde Brobbey graag mee in. Een cameraploeg van Ajax TV volgde de aanvaller op de dag van de shoot.

Brobbey geeft tegenover presentator Hein van den Bogaert te kennen dat hij alleen Jordan Henderson heeft verteld dat hij een fotoshoot had. “Jordan vroeg of ik naar huis ging, toen zei ik dat ik een shoot met Men’s Health had. Toen moest hij lachen. Ik vroeg of hij ook zulke shoots deed, toen antwoordde hij: ‘Nee, dat laat ik aan de supersterren.’”

De 22-jarige spits staat bekend om zijn imposante fysiek. Hij komt bij Ajax geregeld in de sportschool, maar niet met als doel om aan zijn indrukwekkende figuur te werken. “'Ik ga niet naar de gym om mijn lichaam groter te maken. Ik doe het meer voor mijn knie en dat soort dingen. Mijn benen train ik ook niet heel veel. Zeker niet om mijn benen groter te maken.”

Brobbey laat weten dat hij zenuwachtig was voor de shoot, maar weet uiteindelijk indruk te maken op fotograaf Stef Nagel. “Check die buik man!”, klinkt het, wanneer Nagel foto’s van de spits maakt.

Brobbey droeg tijdens de shoot andere kleding dan hij normaal doet, maar is niet van plan zijn kledingstijl abrupt te veranderen. “Misschien mag ik wat meenemen. Misschien ook niet. Anders gaan we straks nog naar De Bijenkorf. Op de club loop ik nog steeds in mijn trainingspakkie en mijn Crocs. Dat is mijn ding, man. Die slippers lopen lekker.”


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Atletisch lichaam, maar kon heel lang geen 90 min voetballen haha

16 april 2024 om 19:32

Zijn ook 2 verschillende dingen, spiermassa en uithoudingsvermogen

16 april 2024 om 21:22

Is het niet zo dat juist een (behoorlijke) spiermassa negatief correleert met uithoudingsvermogen juist omdat die spieren (extra veel) energie vragen?

Laat dit graag bevestigen (of ontkennen) door iemand die er verstand van heeft

17 april 2024 om 17:12

Dat is ook de reden waarom marathonlopers altijd zo gigantisch dun zijn. Die spieren vragen inderdaad extra energie maar het is ook gewoon allemaal extra gewicht dat je mee moet sjouwen.

16 april 2024 om 19:49

Schattig dat je blijkbaar niet eens weet dat die twee dingen los staan van elkaar.

The joke is on you

16 april 2024 om 20:24

En jij? Hoeveel minuten heb jij in de eredivisie gespeeld?

16 april 2024 om 22:24

0 haha niemand hier, mag niemand meer wat posten hier 😢😢😢

17 april 2024 om 09:28

Ik heb in de jeugd eredivisie gespeeld 😬🫢 telt dat?

17 april 2024 om 05:30

Hoeft niet perse met zijn uithoudingsvermogen te maken te hebben.
Hij geeft aan naar de sportschool te gaan voor zijn knieën, misschien lieten die het wel niet toe om 90 minuten op hoog tempo te spelen?

Het menselijk lichaam zitten meer elementen in, waar een prestatie vanaf kan hangen.

Ik vind Brobbey niet eens heel gespierd. Zelfde geldt voor Dumfries. Ze hebben alleen een heel “gespierd” gezicht (weet niet echt hoe ik het moet omschrijven). Beetje zelfde als wat corey taylor heeft. Je moet eens kijken hoe lukaku was gebouwd toen hij bij anderlecht voetbalde. Of denkey bij cercle brugge. Dat is niet normaal.

16 april 2024 om 19:47

Voetballers hoeven niet perse heel gespierd te zijn, maar vooral atletisch en een flinke conditie. Volgens mij scoorde voetbal ook heel hoog van 'meest intensieve sporten'.

16 april 2024 om 20:11

Ja het zijn ook atleten. Want uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, spel inzicht, techniek en mentale weerbaarheid zijn zulke belangrijke elementen bij voetbal. Als het alleen puur op kracht was gebaseerd, dan was Akinfenwa een topvoetballer geweest. Maar had het meer over het feit dat iedereen zegt dat Dumfries en Brobbey heel fysiek zijn (zoals die comment die die interviewer maakte over de schwalbe van Brobbey bij Jong Ajax: "je bent twee meter breed en ziet er heel gevaarlijk uit", terwijl het best wel meevalt als je ziet hoe het shirtje bij hun zit.

16 april 2024 om 20:24

Vroeger had je een speler in de Championship Danny Shittu. Wat een tank was dat, niet normaal.

16 april 2024 om 20:47

Of George Elokobi. Niet normaal man. Maar ook die jongens bij Bayern, zoals Goretzka, davies, lewa. Ook belachelijk hoe die zich hebben getraind.

17 april 2024 om 07:44

Wat dacbt je van Adebayo Akinfewa

16 april 2024 om 22:20

Lukaku is van nature groot geschapen ja. Maar hij was ook wel een beetje vettig. Toen Conte trainer werd bij Inter zag je echt de best afgetrainde Lukaku. Toen vond ik hem ook een stuk sneller dan voorheen.

17 april 2024 om 09:04

@fcgrunn: Maar moet je perse heel gespierd zijn om de voorpagina van Men's Health te halen? Dat is toch geen vereiste. Hij is gespierd, niet héél gespierd. Heeft gewoon een goed atletisch lichaam.

Brobbey is misschien niet zo breed zoals een tank ala Lukaku, maar is wel fysiek enorm sterk en moet het ook echt hebben van zijn lichaam erin zetten en de bal vasthouden. Daar is hij enorm sterk in en dus ook fysiek sterk, ondanks dat hij misschien letterlijk niet super fysiek is zoals Lukaku.

Ik denk dat je dus fysiek op een verkeerde manier interpeteert ;-)

Brobbey is echt een fantastische gozer! Heeft humor in interviews, is altijd relaxed en heeft een heel goed karakter!
En belangrijkste: is echt een topspits in wording. Hoop dat hij mee mag naar EK. Met betere spelers om hem heen kan hij wel eens topscorer worden op het EK. Hoop dat Koeman hem een kans geeft. Hij verdient het echt.

16 april 2024 om 20:35

Heb je ook wel eens een interview met Brobbey gezien na een wedstrijd die verloren ging? (zijn er best wel wat geweest dit jaar) En nee, dan hoef je van mij niet te lachen, maar Brobbey kan dan beter meteen de bus in want dan komt er geen fatsoenlijk woord uit.

16 april 2024 om 21:52

Het komt misschien niet heel intelligent over, maar op de een of andere manier is het wel raak en komt er uit op een manier dat het een glimlach op mijn gezicht tovert.

Ik kan hem wel hebben ...

16 april 2024 om 21:57

Ik vind Brobbey in interviews altijd heel fatsoenlijk, en wat hij zegt is ook best een ‘fatsoenlijk woord’. Verwacht jij na een nederlaag een uitgebreide analyse van een (teleurgestelde) speler? Als hij nu aanvoerder was, dan was het een ander verhaal.

Geweldige gozer die Brobbey, vooral hoe die antwoord op de vraag of hij zelf ook schoenen heeft meegenomen, nee ben hier op mn crockies. geweldig.

Het is een goede gozer die Brobbey. Hij komt sympathiek over. Ik hoop dat hij een wereldtopper gaat worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren