Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot reageert met één veelzeggend woord op treffer Ayase Ueda

Laatste update:

Arne Slot is behoorlijk in zijn nopjes met het doelpunt van Ayase Ueda. De Japanse spits was in de Adelaarshorst goed voor de 1-3 van Feyenoord en lijkt daarmee de wedstrijd in het slot te hebben gegooid. Het was pas zijn derde treffer in dienst van de Rotterdammers.

Hoewel Feyenoord na rust al enkele kansen creëerde, werd de bevrijdende 1-3 uiteindelijk pas in de 69ste minuut genoteerd Calvin Stengs had een werkelijk fenomenale steekpass in huis op Ayase Ueda, die via het lichaam van De Lange doel trof.

De regie van ESPN liet in de herhaling de reactie van Slot duidelijk hoorbaar voorbijkomen. "Eindelijk", zei de breedlachende trainer, die behoorlijk nadrukkelijk in verband wordt gebracht met een overstap naar Liverpool.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ueda kwam afgelopen zomer voor acht miljoen euro over van Cercle Brugge. Het scoren verloopt de stand-in van Santiago Gimenez, die vlak voor de aftrap geblesseerd afhaakte, maar moeizaam.

De 25-jarige aanvalsleider kwam in alle competities tot 33 potjes, waarin hij in totaal een kleine negenhonderd minuten, slechts twee keer tot scoren namens het elftal van Slot. Tegen Go Ahead, waar hij eindelijk weer eens aan de aftrap verscheen noteerde de Japanner dus zijn derde doelpunt.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slot artikel rijzen de pan uit. Ik smul ervan moet ik zeggen. Is toch anders dan Frenkie, de ligt of Ihataren. Gaat om een coach. Onze Nederlandse kroonprins!

25 april 2024 om 22:50

Ja ik gun onze kroonprins een mooi vertrek naar Liverpool en dat Dirkje Kuyt hem gaat vervangen…

25 april 2024 om 22:51

Dat hoop ik dan oprecht niet. Ik denk dat er betere opties zijn.

25 april 2024 om 22:57

Dan moet ik m’n nick maar eens wijzigen 😬😉

25 april 2024 om 23:11

Hahaha ik heb me destijds zo geërgerd om die shitload aan artikelen over de personen die je noemt, simpelweg omdat ze mij als Feyenoorder niet zo interesseren. Had verwacht dat als het over een Feyenoorder zou gaan dat ik me er net zo hard aan zou irriteren. Maar helemaal niet. Ik klik, ik lees en geniet. Nu snap ik het.

25 april 2024 om 23:15

Dat is toch altijd zo . Als het over jou club gaat kan je der geen genoeg van krijgen wil je elk nieuwtje zien . Als het over een andere club gaat boeit het je al heel snel niet meer en is het irritant en raar dat het er zoveel over gaat haha. Ik Als Ajacied maak me der alleen niet zo druk om lees soms een stukje over Slot soms sla ik het gewoon over . Want hij kan naar Liverpool dan is het logisch dat het deze dagen der veel overgaat

25 april 2024 om 23:19

Nee precies. Als het over jouw club gaat. Maar destijds met de transfer van Frenkie was elke scheet al een artikel waard, daar ergerde ik me aan omdat het mij niet interesseerde en ik verwacht had wanneer dit bij iets Feyenoord gerelateerd zou gebeuren ik me er ook aan zou ergeren. Maar puntje bij paaltje klik en geniet ik ervan. Als Ajacied heb jij dat al eerder ervaren, voor mij als Feyenoorder is het iets nieuws.

25 april 2024 om 23:11

Nee, jij smult ervan omdat je voor feyenoord bent. De hoeveelheid artikelen is gewoon normaal als je kijkt naar hoe hij feyenoord heeft laten voetballen en naar de club(s) die nu interesse hebben. Verfrissender dan al die bs over mislukking ihatarren is het idd wel

Zo zal die ook wel reageren als Santiago weer scoort, de "beste" spits van de wereld volgens onze Rotterdamse vrienden. Hahaha

25 april 2024 om 22:48

Niemand vindt Gimenez de beste spits ter wereld.

25 april 2024 om 22:50

Wel waar wij vinden dat allemaal.

25 april 2024 om 22:53

Gedeeld eerste met die Franse speler die waarschijnlijk naar Real Madrid gaat voor mij

25 april 2024 om 22:56

Alleen de bondscoach van Mexico ziet dat nog niet. Van hem moet hij naar een betere club, maar wij zijn de toch beste?!😜

25 april 2024 om 23:12

Hij speelt niet bij ajax toch?

26 april 2024 om 08:42

Touché

8 miljoen en 3 goals, wat een weggegooid geld zeg. Het is te hopen dat die jongen volgend seizoen nog een beetje opkrabbelt, na een vertrek van Gimenez.

25 april 2024 om 23:25

Maak je geen zorgen, komt allemaal goed, kwaliteit genoeg. Weer tientallen miljoen binnen voor champions league, zelfs al raakt ie geen bal meer dan nog kunnen we het hebben. Maar volgend jaar schiet hij er zat in. Vorig jaar leek Timber ook een miskoop, nu topper

25 april 2024 om 23:51

3 goals in 570. Die man krijgt heel weinig de kans.

26 april 2024 om 07:25

Sinisterra begon het eerste seizoen ook drama bij Feyenoord
Soms hebben spelers gewoon even tijd nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren